Jean Constantin a încetat din viaţă!!!

...


Pur şi simplu sunt înmărmurit! Jean Constantin a încetat din viaţă! Nu-mi vine să cred! Interpretul lui "Limbă" (Revanşa 1978, Duelul 1981, Supravieţuitorul 2008), "Ismail" ("Toate pânzele sus" - 1976), "Patraulea" (seria Brigada Diverse - 1970 1971), "Parpanghel" (seria Haiducii - 1968 1970) şi a atâtor şi atâtor roluri la Teatrul de Revistă - nu mai este printre noi!

Jean Constantin s-a născut la 21 august 1928 la Techirghiol, în judeţul Constanţa. A debutat pe scenă la secţia de estradă din cadrul Teatrului de Stat Fantasio din Constanţa, în 1957.

Unul dintre cei mai populari actori a trecut în lumea celor drepţi! Vor rămâne în memoria noastră rolurile sale, momentele de revelion care ne făceau să râdem cu lacrimi! Dumnezeu chiar vrea să-Şi facă un teatru acolo sus, şi i-a chemat la El rând pe rând pe toţi! Cuvintele sunt de prisos!


Condoleanţe familiei îndurerate!
Pe 22 aprilie 2010, împreună cu Draga Olteanu Matei, Jean Constantin a fost sărbătorit la împlinirea a 55 de ani de carieră în teatru şi film, în cadrul spectacolului "Frumosul de la Marea Neagră".
Dumnezeu să-l odihească în pace!2 comentarii:

  1. nea facut sa radem o viata, nea adus zambetele pe buze atunci cand poate eram necajiti!! dar acum a mers la ceruri !!! REGRETE ETERNE MAIESTRE!! :(

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.comemorare.ro/Jean-Constantin

    :(( Odihneste-te in pace Maestre!

    RăspundețiȘtergere