:: Comentariu de pe Weblog.

Titlu: Comentariu de pe Weblog.
Autor:: Odorica Ion
Poza:
Articol: Trimis în 7 Mai 2010 la 17:58

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
Mulţumesc,
Cu stimă Vlad!
Bună Ziua Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai. Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag. Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova. Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi. Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare. Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câ!
teva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri. Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe. Mulţumesc, Cu stimă Vlad!
radiowhisper_com@yahoo.com
vlad
http://www.radiowhisper.com
Ce sa mai cred? http://singurafelina.weblog.ro
E vorba de blogul care a fost intrerupt si reluat i alt format Pe cine sa cred? Ca primesc multe astfel de comentarii.
papapa Odorica

Visitor Ip: 85.186.214.25

5 comentarii:

 1. Astept comentariile dvs. sincere si adevarate.
  Vedeti nu toata lumea ma vede in negru?
  Va rog,
  cu drag,
  Odorica

  (nu pun de obicei alte comentarii de pe alte bloguri, ca sa nu fiti influentati).
  Ce sa raspund ca in piesele lui Caragiale?

  RăspundețiȘtergere
 2. Si eu scriind pe 8 bloguri de 3 ani, cunosc si eu toate tertipurile si toate magariile.
  Dar ma fac ca nu inteleg.
  In gind imi zic "ce nenorociti"
  Nu ma intereseaza atit de mult comentariile, cit ma intereseaza ce scriu eu, din cele traite de mine si de familia mea, fara sa folosesc fraze scurte, de om idiot din piesele lui Caragiale, numai ca sa fiu pe plac cuiva, sau sa fac in necaz altcuiva.
  Am apelat la acest blog, numai pentru a fi mai sigura ca se mai salveaza cite ceva(pentru urmnasii mei), dupa ce au fost refacute, dupa luni de intreruperi alte 3 bloguri, pierzindu-se toate articolele originale scrise numai acolo. De aceea nu ma straduiesc sa scriu articole diferite pentru ca, nu stiu ce se v-a pierde.
  Cu respect,
  Odorica

  RăspundețiȘtergere
 3. Salut intrati si la mine pe blog.

  Am videoclipuri haioase , poze si muzica haioasa

  RăspundețiȘtergere
 4. Te-am vizitat dar nu se inregistreaza ! Remediaza defectiunea.
  Cu bine,
  Odorica

  RăspundețiȘtergere