:: Un fascist in Guvernul Romaniei !

Titlu: Un fascist in Guvernul Romaniei !
Autor:: Odorica Ion
Articol: În atenţia tuturor instituţiilor abilitate ale Statului Român

AVERTIZEAZĂ!

Kelemen Hunor Ministrul Culturii si Patrimoniului National, Un fascist in Guvernul Romaniei
Autor Articol Vasile Zarnescu 13 martie 2010

Ministrul Culturii si Patrimoniului National( U.D.M.R. de Harghita) Kelemen Hunor, a dat, recent, un interviu postului Radio Kossuth, în care, exprimându-şi marea satisfacţie, a declarat, printre altele, că „în legătură cu proprietatea publică, se poate vorbi de o a doua ocupare de ţară în Ardeal, dat fiind că o suprafaţă de aproape un milion de hectare a fost retrocedată în proprietate maghiară. Aceasta este o avere uriaşă, o avere de mai multe miliarde de dolari (…)".

Pe lângă impertinenţa nedezminţită cu care se exprimă liderii U.D.M.R. – care, în presa maghiară din România spun, mereu, că „ei trăiesc sub ocupaţia autorităţilor române" –, expresia „a doua ocupare de ţară în Ardeal", care trimite direct la Diktatul de la Viena, reflectă spiritul fascist, revanşard şi revizionist, de care este animat şi acest Kelemen Hunor, membru în Parlamentul României!!! Acum Ministrul Culturii si Patrimoniului Natoional. Dar, pentru că este membru al coaliţiei P.D.L.-U.D.M.R., cu siguranţă, el nu va intra sub incidenţa O.U.G. nr. 31/2002, pentru că ea este aplicată doar contra românilor patrioţi.
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

4 comentarii:

 1. Cat isi mai bat astia joc de noi?????

  RăspundețiȘtergere
 2. Cit le mai permit conducatorii tarii !!!
  Pe noi nu ne intreaba nimeni !!!
  Cu bine, Odorica

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest articol calomniator este scris de Zarnescu, dar atentie de colonelul in retragere Zarnescu si publicat in fitzuica manipulatoare Romania Mare. S-a folosit de bucati din declaratia lui Kelemen Hunor pe care le-a insailat si le-a adaugat umplutura nationalist patriotarda. Din acest punct de vedere credibilitatea articolului tinde asimptotic catre ZERO. S-o creada ei, cei de la Romania Inspumatului.

  Daca te uiti in gura Romaniei Mari n-ai decat sa ramai sovina. Este alegerea ta dar nu ne mai vara noua mizerii schizoide de-astea pe gat!

  RăspundețiȘtergere