ABUZ INCREDIBIL ???????


ABUZ INCREDIBIL! Printre dumneavoastra, cititorii blogului nostru, sunt multi care lucreaza in ministere, va rugam mult sa-l ajutati pe acest om! Este un om cu frica lui Dumnezeu, fiul lui a terminat Facultatea de Teologie!



Cel mai mare traficant din Europa, un biet bugetar înglodat în datorii

Aceasta ar putea fi cea mai mare eroare judiciară a anului. Italienii au cerut arestarea lui Victor Iustin Rădulescu, pentru traficarea a 9 tone de cocaină, valorând 450 milioane de euro. Incredibil, constănţeanul are 56 de ani, trăieşte dintr-un salariu de 1.800 de lei, are un apartament modest şi nici bani să-şi pună dinţii nu are. Rudele şi colegii de serviciu spun că toată povestea este o mare farsă.
Trafic de droguri de mare risc, operaţiuni navale de mare anvergură pentru transbordarea a numai puţin de 9 tone de cocaină, şeful celei mai mari reţele internaţionale de trafic de narcotice, importuri din America Latină în Europa. Sunt acuzaţiile căzute pe capul unui constănţean care a fost săltat de poliţiştii români şi arestat apoi de judecători pentru a fi predat autorităţilor italiene care îl dăduseră în urmărire internaţională. “Cetăţeanul român Rădulescu Iustin (Justin ) Victor de 56 ani este depus în arestul poliţiei, sarcina noastră a fost doar să-l găsim şi să respectăm solicitarea autorităţilor italiene”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa Gelu Manolescu.
Mare mafiot! Nici dinţi în gură nu are
Povestea pare desprinsă din filme. Mircea Rădulescu, fratele inculpatului este năucit. “Victor are un salariu de bugetar 1800 de lei, are datorii, o casă modestă, are în întreţinere o soţie bolnavă de inimă, un fiu de 34 ani care a terminat teologia, nu a făcut in viaţa lui niciun rău, nu are bani, nu are maşină, abia plăteşte întreţinerea la apartament, nici dinţi în gură nu are, cine l-o fi scos mare mafiot, habar n-avem. Avem probe că în intervalul 2007-2008 nici nu a ieşit din ţară, am încercat să le spun judecătorilor, e strigător la cer. Singura problemă pe care a avut-o este că se judecă cu o femeie din Spania de la care închiriase o ambarcaţiune pe care trebuia să o plătească în rate dar şalupa nu avea motor şi nu a primit-o niciodată. Ne vom vinde apartamentele şi vom face rost de bani pentru a-i dovedi nevinovăţia.”
A fost asociat cu un italian, dar au dat faliment
Pentru poliţişti nu a fost greu să-l găsească pe “marele traficant”. S-au dus acasă la el, ieri după amiază, au bătut la uşă, le-a răspuns omul, era obosit de la serviciu, lucrează la Căpitănia Midia, în schimburi. Pentru că i-au văzut soţia bolnavă, l-au invitat la sediul IPJ şi acolo a rămas. Bărbatul şi-a sunat soţia şi a anunţat-o că este reţinut pentru trafic internaţional de droguri.
.Apartamentul are uşa deschisă, soţia ne primeşte şi ne invită în casa intunecată, fără gresie, faianţă, fără termopane, cu uşile interioare închise cu sfoară. “Era şocat dar mi-a spus să am grijă de mine şi că e o neînţelegere. Mai apoi când am văzut la toate televiziunile că bărbatul meu este cel mai mare traficant şi că a fost capturat pentru 9 tone de droguri, am căzut jos. Mă gândesc că i-a furat cineva identitatea, s-a folosit de datele lui, nu mai ştiu. În urmă cu câţiva ani a fost asociat cu italian, unul Luigi, într-o mică firmă de shipping din Constanţa dar în 2008 , ăla a dispărut fără să plătească datoriile, firma s-a închis, am auzit că italianul e acum prin Lituania, poate s-o fi folosit de actele lui şi l-a transformat acum pe soţul meu în mare mafiot”, se vaită Mihaela Rădulescu.

“M-A PUFNIT RÂSUL

Italienii sunt siguri că el e omul
Surse judiciare italiene au declarat pentru EVZ că nu au niciun dubiu asupra identităţii românului: “A fost identificat de investigatorii noştri, Parchetul şi Direcţia Antidrog din Milano, asemenea investigaţii se fac prin cooperare internaţională poliţienească.Cetăţeanul român are deja mandat de reţinere în Italia şi îl vom judeca la Milano“. Rădulescu Victor Iustin (Justin) va ajunge în câteva zile în Italia unde va fi preluat de anchetatori.
Colegii de serviciu sunt sideraţi: “Am pufnit în râs când am auzit. E un amărât foarte credincios, mergea toată ziua la biserică, din salariul lui îşi ţine toată familie, fiu-su nici n-are parohie că nu s-a însurat nici la 35 de ani, omul avea numai probleme pe cap şi era şi bolnav. Sigur e o confuzie la mijloc”. http://www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu