Cum sa creezi un magazin online rapid, simplu si eficient

      In Romania de deschid in fiecare zi zeci de magazine online, simple sau complicate dar nu si eficente de aceea m-am gandit sa va dau niste sfaturi daca sunteti la inceput de drum despre cum sa va creati un magazin online rapid, simplu si eficient. 

     In primul rand trebuie sa alegeti firma la care apelati pentru platforma magazine online care difera prin optiunile oferite de la o companie la alta. Eu recomand intotdeauna platforma silkmart a celor de la silkweb.ro pentru ca e 100% customizabila, adica iti ofera posibilitatea de a adauga sau a renunta la unele optiuni, astfel incat sa te incadrezi in bugetul alocat magazinului tau online. Cei de la Silkweb au o experienta de 7 ani in domeniul platformelor ecommerce iar pe siteul silkweb.ro, recent actualizat gasiti detalii despre serviciile lor cat si proiectele realizate ca sa va dati seama de realizarile lor din 2005 pana azi. 

      Dupa ce ati ales platforma magazinului online customizabila, sa zicem silkmart, nu aveti altceva de facut decat sa testati optiunile pe care le are pentru a va da seama de ce aveti nevoie pentru a vinde eficient. Cereti intotdeauna sfatul specialistilor, a celor care au creat platforma pentru ca ei au experienta si stiu de ce ai putea avea nevoie in functie de ceea ce vrei sa vinzi. 

       Nu in ultimul rand, dupa ce ati ales platforma trebuiie sa fiti atenti la detalii pentru ca ele fac diferenta dintre magazinul tau si concurenta. Prezentarea produsului, imaginea si detaliile trebuie sa arate ca sunteti profesionisti. Daca nu aveti habar despre prezentarea de produs, gasiti pe net anumite tehnici sau daca nu doriti sa va bateti capul cu aceste detalii specificati firmei de la care cumparati platforma de ecommerce ca doriti si acest serviciu inclus in pret. Cam atat, nu uitati sa luati un pachet SEO, foarte important pentru rezultate in scurt timp. Vanzare placuta si sper ca acest articol sa va ajute.

Un comentariu:

  1. Super interesant articolul!

    Ca si adaugare, mai trebuie mentionata Reducerea Pierderilor... :) ... celor care vand online si trimit colete Ramburs, le recomand sa foloseasca Baza Nationala a Clientilor Neseriosi, http://www.ClientiNeseriosi.ro , unde se poate verifica fiecare client nou, se pot adauga cei care nu ridica coletele ramburs si se poate recupera Paguba taxa de transport Tur-Retur, caci vor accepta sa o plateasca ca sa fie scosi …

    Firmele de telefonie Mobila au Preventel, iar bancile au Biroul de Credit, baze nationale de date cu clientii care au dat tepe in domeniul lor, era nevoie si de o Baza Nationala de date cu teparii Magazinelor Online care nu ridica coletele......

    RăspundețiȘtergere