Film motivational

Va rog frumos sa urmariti urmatorul film motivational, pentru a intelege faptul ca in spatele oricarei infrangeri sta o mare recompensa. Cu cat obstacolul pe care il aveti de trecut este mai mare, si pare imposibil de trecut, cu atat rasplata va fi mai mare, si reusita va va aduce mai multa multumire si satisfactie.

Nu abandonati niciodata ceea ce faceti, faceti doar ce va place.
Intrati intr-o stare de bine si ramaneti acolo, continuand sa faceti doar ceea ce va face placere !!
Lasati-va ghidat de sentimentele de bine, indiferent de ceea ce aveti de facut, ceea ce planuiti sa faceti in viitor, sau ceea ce faceti chiar in acest moment.

Munca, facuta in comania unui sentiment de bine, de bucurie, de fericire, de satisfactie pentru ceea ce faci, va fi intotdeauna rasplatita, platita peste masura asteptarilor, si luata in considerare de fiecare data !

Fiecare din voi aveti un sistem propriu de ghidare inspre starea de bine si anume sistemul emotional uman, emotiile sunt cele care va spun cum va fi experienta pe care o veti trai, in functie de emotiile pe care le aveti in acest moment, sau in momentul in care vorbiti despre ceea ce va doriti.
Un gand inconjurat de emotii de bucurie, de satisfactie si de fericire este un gand, o dorinta care se va materializa, aducandu-va si mai multa satisfactie si bucurie, indemnandu-va sa aveti si mai multe dorinte, ganduri si planuri care si ele vor reusi la randul lor.

Va rog sa urmariti in filmul urmator cum a incercat societatea sa le reduca sansele de reusita, dar acei oameni, folosind legile atractiei in favoarea lor, au reusit sa face orice si-au propus. Au ajuns presedinti, mari sportivi, inventatori, scriitori, si asa mai departe.

Oricare dintre voi puteti reusi, indiferent de domeniu de activitate pe care il alegeti, atata timp cat facei ceea ce faceti cu placere, daruire si pasiune, si atata timp cat ati putea face ceea ce faceti chiar si pe gratis in orice moment, pentru oricine.

Vizionare placuta:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu