:: Dumb americans

Titlu: Dumb americans
Autor:: Razvan
Poza:
Articol: Acest articol si linkurile aferente, le puteti gasi in original pe http://deceneu789.wordpress.com/


Pe tema asta as putea face o lucrare de disertatie de 150 de pagini si tot nu as simti ca mi-am exprimat pe deplin punctul de vedere.


1. Tipic la americani

In primul video, o vaca isi ia o sticla in cap. Pentru ca vrea si pentru ca poate sa fie speciala in fata prietenilor ei la fel de speciali din punct de vedere mintal. Probabil este un ritual de initiere in clubul idiotilor si conditia este sa te uiti incrucis, zambind cretin cu gura intredeschisa. O fata de varsta ei in Europa, ar fi undeva lucrand sau la o terasa cu prietenii in timpul liber. Dar pentru ca este americana, sta in spatele curtii si isi ia sticle in cap because We are proud to be Americans ! Doooh ! VIDEO 1.


2. Copiii canalelor de desene animate


In al doilea video, mi se confirma o teorie care a zacut nespusa si nescrisa, asteptand sa iasa la iveala: Desenele animate sunt facute pentru a cretiniza. Aproape toate productiile le vedem de la americani. Si cu intregi generatii crescute sub semnul cretinitatii desenelor animate, nu ne miram ca intr-o buna zi vom trai alaturi de niste personaje retardate de desene animate, asa cum s-a trezit tipa din urmatorul clip. Cretinitatea de la TV, aparent inofensiva, naste monstrii in realitate. VIDEO 2.


Deci?


Bineinteles ca rad de prostia altora. Dar nu mi se pare la fel de comica ideea de a trai langa astfel de oameni, zi dupa zi, o natie de oi stupide, fara constiinta proprie, a caror valoare de adevar este data de marimea turmei care o sustine. Te-ai simti singur intr-o marea de prosti, iar singuratatea te va indemna sa-ti omori integritatea si sa-ti iei o sticla in cap ca vaca de mai sus, doar ca sa fii ca ei si sa nu te mai simti singur.

Visitor Ip: 79.116.176.189

5 comentarii:

  1. Imagologie ieftina... pacat!

    Ai vizitat vreodata Statele Unite ale Americii? Cu cat de multi americani ai vorbit tu personal si din ce categorii sociale, ca sa tragi o astfel de concluzie? Este un articol rusinos.

    Stii chestia cu paiul si barna?
    "o natie de oi stupide, fara constiinta proprie, a caror valoare de adevar este data de marimea turmei care o sustine."

    RăspundețiȘtergere
  2. -Epopeea Super Mario-

    Cu doua salturi bine masurate ajungem sus, decida sorţii! Primim trei vieţi. Mult mai uşor vom spune-acum la revedere morţii...

    MADE ın USA :)

    RăspundețiȘtergere
  3. pt dan

    http://www.youtube.com/watch?v=smwRQPdKqKg&feature=related

    QED

    RăspundețiȘtergere