:: Arte do Arco Reflexo

Titlu: Arte do Arco Reflexo
Autor:: Odorica Ion
Poza: fernando.jpg
Articol: Americo Fernando Sima
Praia, Grande São Paulo, Brazilia
"Am tren cu dedicatie si disciplina pentru a avea un rezultat mare în performanţa mea şi să fie capabil de a împărtăşi arta mea fără jenă.. Dacă vă place blog-ul meu, vă rugăm să dezvăluie Multumesc !


ART ARC de reflecţie
Definiţie: Arta de a lupta care nu se învaţă prin imitare, ci prin evoluţia şi descoperiri proprii abilitatile lor. Este o artă care nu este predat, dar care se transmite printr-o mulţime de stimulare a creativităţii este exploatat. Este o arta bazata pe simplitate pentru excelenţă.
.
Arta Arc de reflecţie este în afara de orice metodă de predare care înrobeşte personalitatea celor care practică şi urmaţi.
.
Arta Arc Reflection este eliberarea de sine prin cunoaşterea de sine fără a fi nevoie să urmeze acest lucru sau că sistemul impuse de altcineva şi faptul că ambele afectează libertatea de exprimare.
.
Arta Arc de reflecţie nu este o metodă sau sistem fix, există, de asemenea, un factor de stil, este doar o idee de eliberare din constrângerile că atât interfera cu libertatea de exprimare a fiinţei umane.

.
Arta Arc Reflection este o artă şi arta nu se agăţa de ritualuri, forme şi modele tradiţionale.
.
Arta Arc de reflecţie ar trebui să fie simplu şi obiectiv, analitic şi creativ, fără să accepte orice formă de condiţionare.
.
Arta Arc Reflection este expresia de sine, fără teama de a fi ceea ce este, trebuie ca fiecare trebuie să fie liber şi să se simtă liber.
.
Arta Arc Reflection stimulează procesul de transformare a minţii prin experienţă, prin urmare, doar sentimentul poate învăţa într-adevăr, ne ceva.
.
Arta Reflex Arc îşi propune să realizeze auto-cunoaştere şi încrederea în sine.
Aflaţi ce este real?
Învăţare reală este de a învăţa ceva diferit într-un mod didactic.
Învăţare reală este de a afla este de a merge prin experienţă, se simte pe piele, este lovit şi de dor de tine, este o constantă.
Liberté-SE Aercondicionat
Pentru a scăpa de limitările impuse de sistemele create, avem nevoie în primul rând, a scăpa de nevoia de a avea pe cineva să vă spun ceea ce nu ar trebui să facă. În zilele noastre atât de mult atunci când se spune despre democraţie, fiinţele umane au învăţat ceva despre tine şi atunci când căutăm să cunoaştem, doar se agaţă de acest lucru sau că sistemul de care se spune să deţină adevărul. Adevarul este ca in afara de orice sistem fix, este în interiorul tău, pentru că fiecare ştie nevoile tale ca individ.
Dar atunci când nu aveţi nici o idee despre ceea ce este capabil de a face, atunci când acestea au nici o idee de capacitatea pe care fiecare a creat, atunci, individualitatea se pierde.
Aceasta postare este pusa cu acordul domnului Fernando Americo Sima un vechi si loial prieten de ani de zile.

http://artedoarcoreflexo.blogspot.com/
urmeaza partea a doua a articolului

http://dariaion.blogspot.com/

Visitor Ip: 85.186.214.25

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Blogul domnului Fernando Americo Sima se poate accesa de pe blogul meu Felina http://dariaion.blogspot.com/ la persoane interesate acum al doilea de sus. Acolo sint video cu tehnici de lupta.
    Cu bine,

    Odorica


    Trimi

    RăspundețiȘtergere