:: Despre femei v.1

Titlu: Despre femei v.1
Autor:: Razvan
Poza: smart.jpg
Articol: Acest articol il puteti gasi in original pe http://deceneu789.wordpress.com/.

O femeie inteligenta poate sa inteleaga ca barbatul are de lucru o luna si nu poate sa se ocupe de ea dar intelege ca dupa ce isi termina treaba, o va duce intr-o excursie.


O femeie proasta nu intelege asta si sare la gatul lui exact cand barbatul este cel mai prins cu munca lui si are nevoie de sustinere din partea ei.


Pera Novacovici (sunt cuvintele lui, implicit meritele lui sa-l mentionez)


EDIT: In urma unor reactii si acuze de misoginism (au ars o cruce imensa in fata casei + cocktail molotov in geam), vreau sa fac unele completari. Cand vorbesc de proasta si inteligenta, nu este vorba de IQ. O femeie care e intelegatoare si are intuitia dezvoltata, o consider o femeie inteligenta din punct de vedere emotional. Este o femeie care simte ce directie are relatia cu partenerul ei. O femeie proasta din acest punct de vedere, este una care nu intelege ca trebuie sa existe un echilibru in relatie, ea pur si simplu nu intelege lucrurile mai departe de propriul ei egocentrism (luati ca exemplu o pitzi de bani gata careia daca nu i se cumpara un Mercedes SLK considera ca nu este iubita si face scandal).

Cu acest EDIT mi-am luat o piatra de pe inima, stiind ca majoritatea cititorilor acestui blog sunt de sex feminin. De asemenea sper ca amenintarile cu moartea prin telefon sa inceteze.

Visitor Ip: 79.116.176.189

3 comentarii:

  1. Fiecare barbat, dupa mintea pe care o are isi merita soarta. Caci doar el si-a ales consoarta. :)
    Sacul cu peticul! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa VA RUGATI si PURIFICATI MENTALUL numai in GAND nu cu voce tare , MAI ales FEMEILE !

    RăspundețiȘtergere
  3. Vezi ca BMW-ul negru ışi va pierde curand statutul de maşina de FİTZE… vine tare din urma Duster-ul roz cu motor pe GPL:))

    RăspundețiȘtergere