:: Tot ei, tot noi!

Titlu: Tot ei, tot noi!
Autor:: http://simioncristian.wordpress.com/2010/06/16/tot-ei-tot-noi/
Poza:
Articol: Trecând peste dramatismul reducerilor salariale şi ale pensiilor, majoritatea celor afectaţi de măsurile de austeritate sunt cei care au venituri mici, este limpede că guvernul Boc s-a angajat la cea mai mare reducere a cheltuielilor bugetare din ultimii ani. Stă sub un mare semn de întrebare capacitatea guvernului de a duce la bun sfârşit reformarea. Asta din cauză că mulţi dintre cei care fac parte din echipa sa au fost membri în guvernele ultimilor 5 ani, guverne ce au pierdut controlul cheltuielilor publice.

Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Laszlo Borbely, Marko Bela şi Cătălin Predoiu şi-au arătat valoarea şi în 2004 – 2008. Vor fi ei capabili să salveze acum economia? Eu cred ca nu…

Cu cine să-i înlocuim? Avem cu cine? Din păcate la orizont nu se vede nicio echipă care să fie o alternativă viabilă. Niciun partid din opoziţie, nici PSD şi nici PNL, nu îşi doresc să vină în locul lor să guverneze în aceste momente dificile. S-a văzut asta la votarea moţiunii…

Absenţa unei decizii este o decizie. Dacă nu se ia o decizie, sa luat o decizie şi acea decizie este de obicei cea mai proastă. Aleşii nostrii au luat o decizie proastă, după părerea mea, să vedem cât de bine va fii aplicată!

PS. Off topic: Dimineaţă l-am auzit la RFI pe Cioroianu. Stimabilul îşi consolidează pe zi ce trece vocabularul politic cu expresii din limba de lemn: "-Domnul Laszlo Tokes va aduce un plus de normalitate relaţiei dintre România şi Ungaria…" Plus de normalitate? Bă, ne laşi?!?

Visitor Ip: 86.35.6.50

Un comentariu: