Petru si Pavel - SMS-uri, Mesaje Urari

Petru si Pavel - SMS-uri, Mesaje, Urari


Astazi 29 iunie ii sarbatorim pe Sfintii Apostoli Petru si Pavel, si cu acest prilej dorim sa uram tuturor celor cu numele de Petru, si Pavel, sau derivate ale acestora (Petre, Petru, Petrut, Petruta, Petrica, Petrisor, Paul, Pavel, Petronela, Petrea, Petra, Petridean), un "La Multi Ani !".

alexandru hategan, petru, pavel, sfinti,  sf., sfintii, petrica, petra, urari,  Mesaje,  sms, urare, urari de sarbatori, obicei,  folclor,  la multi ani

Am alcatuit o lista cu urari pentru aceasta sarbatoare, pentru a va ajuta sa le scrieti mesaje sau SMS-uri celor dragi, de ziua numelui Petru si Pavel:

- Vine o zi cand sufletul tau va invinge orice urma de tristete, si va trece peste orice obstacol. Acea zi este Ziua ta de nume si este Astazi ! Iti doresc multa fericire si bucurie. La multi ani !

- De ziua numelui iti uram o zi luminoasa, ca o zi senina de vara, fericita si voioasa, si la fel de frumoasa precum un buchet de flori frumos aranjat

- Cu ocazia sarbatorii onomastice, iti dorim multa sanatate, fericire si tot ceea ce iti doresti

- Iti doresc ca Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi !

- Astazi ai dreptul sa fii iubit, sa ti se implineasca dorinte, sa fii fericit, sa ai parte de soare, si de o zi linistia si frumoasa. Stii de ce ? Pentru ca azi e ziua numelui tau ! La multi ani !

- La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor ! Un cer albastru senin, cu soare sa fie astazi in calea ta.

- Doresc sa te felicit cu ocazia acestei zile. Iti urez sa fii sanatos si plin de bucurie.

- La multi ani de ziua numelui ! Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca oriunde vei merge astazi !

- Cu ocazia zilei de nume, iti doresc o clipa de relaxare, o zi frumoasa si o saptamana plina de bucurii si un La Multi Ani !

- Iti doresc o zi plina de fericire de Sf. Petru si Pavel !

- Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare. La multi ani!

- Fie ca astazi, sa ai parte doar de bucurii si impliniri ! Necazurile, problemele si esecurile sa te ocoleasca si Dragostea la tine-n suflet sa se opreasca ! La Multi Ani !

- Iti doresc sa ai o zi de nume minunata si sa stii ca te iubesc nespus de mult ! Cu drag, X

- Fie ca Sfantul Petru / Pavel pe care il reprezinti, purtandu-i numele, sa-si coboare privirea asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita ! La Multi Ani !

De asemenea alaturi de urarile de mai sus, va urez si eu, tuturor celor cu numele de Petru sau Pavel, sa aveti o zi frumoasa, plina de bucurii si de impliniri, pace sufleteasca. Fie ca ziua de Sfintii Petru si Pavel sa va aduca numai impliniri si reusite ! La Multi Ani !

3 comentarii:

  1. o prostie sa folosesti mesaje gata fabricate. Inseamna ca persoanele carora le adresezi urari nu merita nici macar un minim de efort de a scrie un mesaj de la multani. Uneori, un simplu "la multi ani" face mai mult decat orice alta urare pompoasa. Iar atunic cand vine din suflet, urarea poate fi si mai "schioapa"...

    RăspundețiȘtergere
  2. tocmai ca nu sunt copiate, ci scrise original de mine, adaptate si create original ! :) de aceea am si scris asa de multe ! La multi ani tututor Petru si Pavel va spun de-acum !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Scuze, cred ca nu am fost inteles. Nu contest originalitatea mesajelor care sunt prezentate aici. Eu vorbesc de principii, de cei care copiaza mesaje... La multi ani le spun si eu tuturor celor ce poarta numele de Petru si Pavel

    RăspundețiȘtergere