:: Conferinta de bancuri la PSD Giurgiu

Titlu: Conferinta de bancuri la PSD Giurgiu
Autor:: http://sictireli.wordpress.com/
Poza:
Articol: Sala sala Teatrului Valah din Giurgiu s-a desfăşurat Conferinţa judeţeană a PSD Giurgiu pentru alegerea preşedintelui şi vicepreşedinţilor filialei judeţene. Au fost prezenţi la aceste lucrări, unii le zic lucrături, nume mari şi grele de la Bucureşti. Au venit la Giurgiu Ponta, Venghelie, Dragne, cu toţii, probabil, dornici să participe la un Stand Up Comedy, cu Proto, Ţone şi Bădălău în rolul principal şi în vervă maximă.
Am avut senzaţia că asist la un concurs de bancuri răsuflate. Primul la poante a fost Victor Ponta, care a făcut din Emil Boc o marotă, preluată imediat de Liviu Dragne, Nicu Bănicioiu şi de Marean Vanghelie. Cimilituri răsuflate la adresa înălţimii lui Boc. Cea mai tare "poantă", în vers alb, a făcut-o "primarul care este", când l-a invitat pe Băsescu, cităm din Marean ca din clasici: "să se ducă dracu!"
La finalul dezbaterilor s-a trecut la vot. A avut câştig de cauză finul lui Marean Vanghelie, Adrian Popescu, zis Proto. Un băieţică pentru care politica este încă o jucărie pe care o trage după el ca pe un şoşon, coordonat, subtil, de naşul său cu mare influenţă asupra primarilor din judeţi. În special asupra celor din nordul judeţului. Unde foamea este mare. Şmecheria din belşug.
Un moment jenant s-a petrecut în momentul în care unul dintre contracandidaţii lui Proto, a fost invitat să ia cuvântul. O echipa de zgomote a agitat steguleţe cu însemnele PNL, acuzându-l pe Nicolae Ţone de deviaţionism de dreapta. Gest taxat, cu întârziere, de preşedintele Victor Ponta. De ce cu întârziere? Uite, de aceea, pentru că Proto trebuia să fie înşurubat preşedinte de filială. Dacă avem naşul care este, de ce nu ar fi şi finul care este.

Visitor Ip: 95.76.112.223

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu