:: BANCI CU CANTEC

Titlu: BANCI CU CANTEC
Autor:: http://sictireli.wordpress.com/
Poza:
Articol: Am citit pe blogul prietenului meu COSMIN CREŢU (http://cosmincretu.wordpress.com/) următoarea relatare din Varsovia:
"Cea mai impresionabilă realitate a Varşoviei este cea legată de "băncile Chopin". Adică? Adică te plimbi prin centru, dai de o bancă, te aşezi, apeşi pe un buton şi, de nicăieri, încep să sune acordurile unei melodii a celebrului compozitor.".
Polonezii ăştia sunt plini de inventivitate. Prietenul Cosmin propunea ca şi în România să existe bănci muzicale. Apeşi pe un buton şi asculţi Enescu sau Porumbescu. Bună idee. Dar eu am o idee mai buna. Să te aşezi pe orice bancă din Giurgiu, să apeşi pe un buton şi în loc de Valurile Dunării o gagică buuunăăăă rau să-ţi aduca, moca, o bere rece. La cea de a doua apăsare să vină berea şi o pungă de alune. La cea de a treia apăsare: bere, alune şi actorii de la Teatrul Valah să-ţi recite din Eminescu.
Dacă nu este posibil să ţi se aducă moca o bere când apeşi pe buton, măcar să te aştepţi să vezi la TVR crainicul întrebându-se: care Palatul Victoria?

Visitor Ip: 95.76.112.223

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu