Un popor, un singur glas: "Jos jos jos, guvernul mincinos!"

...



Avem de câteva zile parte de un spectacol incredibil, demn de republicile bananiere! Conştient de faptul că a scăpat situaţia de sub control, Traian Băsescu ne oferă un circ ieftin, expirat, cu care toţi cei care au un pic de creier în ţara asta s-au obişnuit! Spectacolul ăsta a început odată cu lansarea de carte la Bookfest, pe 10 iunie, a lui Ion Iliescu când a fost huiduit de 3 tineri, membri ai organizaţiei "Noii golani". A urmat apoi episodul II, care a avut ca personaj central pe doamna Elena Udrea, care dezvăluia planul de a prelua prin ministerul pe care-l conduce proiectul prin care Bucureştiul va fi legat de Dunăre. Episodul III a avut în centrul său Parlamentul şi dezbaterea moţiunii sâmbătă, deşi se stabilise de comun acord ca aceasta să fie dezbătută marţi! Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, ieri (14 iunie) am mai avut parte de un episod, tot la Parlament, pe seama numirii de către Camera Deputaţilor şi Senat a candidaţilor pentru posturile de judecători la Curtea Constituţională. Deşi voturile iniţiale dăduseră drept câştigători pe Teodor Meleşcanu (PNL) şi Valer Dorneanu (PSD), ieri au fost reluate voturile, de data aceasta câştigători fiind desemnaţi reprezentanţii PDL, ale căror nume nu mă voi obosi să le precizez.



sursa: sondaje.ro



Odată cu anunţarea măsurilor de austeritate, cota de încredere a preşedintelui s- a prăbuşit teribil! Dar voinţa preşedintelui este lege pentru şleahta sa de obedienţi care formează guvernul Boc IV. Tot acest spectacol a avut scopul (pe lângă impunerea de oameni noi, apropiaţi puterii, în posturi cheie - Curtea Constituţională, de unde vor putea să influenţeze viitoarele decizii) de a muta atenţia opiniei publice de la adevăratele probleme cu care se confruntă România. Tot acest scenariu a mai fost văzut! Când începuse să se discute de criză, dinspre Cotroceni ni se aminteau mineriadele, ni se spunea că vin comuniştii, mesaje completate de ieşirea din criză, de creşterea industrială, de faptul că nu vor scădea salariile şi pensiile! Minerii n-au mai venit, comuniştii nu s-au întors, din criză n-am ieşit, ba mai mult, pensiile şi salariile sunt pe cale de a fi scăzute cu 15, respectiv 25 de procente.


sursa: ironic.ro



Mai multe puteţi citi "la un pahar... de vorbă..."!



4 comentarii:

  1. si chiar daca rezista MOTIUNEA parlamentarii nu pot justifica nimic din ACTIUNILE lor prin care ROMANIA pierde 3 milioane euro ZILNIC ... chiar in aceste secunde parlamentarii au '' mainile legate '' si CONSUMA RESURSE AIUREA ... PARLAMENTUL este o " chestie " unde unii se cred mai destepti decat POPORUL dar de fapt sunt IMPOTENTI LEGISLATIV si EXECUTIV distrugand ROMANIA cu OTRAVA LOR ILUZORIE numita DEMOCRATIA din PARLAMENT !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. SATANIZAREA si TERORIZAREA ROMANIEI prin FOAMETE INTIMIDARI PENSII si SALARII de LUX - Boc, despre atacarea la CCR a tăierii pensiilor speciale: Iartă-i Doamne, că nu ştiu ce fac - Boc l-a acuzat pe liderul PSD, Victor Ponta, de demagogie , deoarece atacă la Curtea Constituţională legea privind eliminarea pensiilor de lux, dar plânge "cu ardoare" pe umerii pensionarilor şi s-a adresat social-democraţilor cu vorbele biblice "Iartă-i Doamne, că nu ştiu ce fac".

    RăspundețiȘtergere
  3. legile femosan ...cat timp romanii vor continua sa mearga in statiuni ptr. concedii si isi trimit copiii in tabere fara sa-i invete ce inseamna ADEVARATA CREDINTA si FORTELE NATURII , ROMANIA va fi la cheremul POLITICIENILOR INCONSTIENTI care vor indruma romanii pe CAI SUPERGRESITE – prin aceste actiuni le face pe plac PARRTIDELOR care au dat TUNURI de 20 de ani sub diferite forme … le place SADOMASOCHISMUL si mai rau isi lasa copiii DRESATI de niste INCONSTIENTI !!! cine vor plati ? toti COPIII sigur ptr. ca vor avea un mare SOC PSIHOLOGIC la ceea ce va URMA … sunt romani care vad aceste SITUATII mai ASCUNSE … cine nu CREDE ceea ce spun eu si altii asemanatori mie VOR AVEA MULTE SURPRIZE NEPLACUTE … am dat pe forumuri si bloguri foarte multe AVERTIZARI …

    RăspundețiȘtergere
  4. citez – Andrei la 16.06.2010 23:41 despre Lagarul de maxima securitate Romania si modul invechit de existenta a societatilor asa-zis avansate!!!
    raspunde

    Lagarul de maxima securitate Romania si modul invechit de existenta a societatilor asa-zis avansate!!!

    UN -ISM S-A ÎNLOCUIT CU UN ALT -ISM!!!! ATÂT S-A ÎNTÂMPLAT!!! ZIUA DE AZI O DEMONSTREAZĂ DIN PLIN: ȚARA A FOST CONDUSĂ DE SECURIȘTI, IAR POLITICIENII AU FOST PROPULSAȚI DE EI SAU NU AU AVUT HABAR!!!
    Nu a existat niciodată democrație în România!! A FOST DOAR UN LAGĂR DE EXTERMINARE!!! ȘI CU ASTA BASTA!!! S-AU SCHIMBAT DOAR NIȘTE CULORI ȘI VORBE DE PRIPAS!!! SOCIETĂȚILE CU ADEVĂRAT DEMOCRATICE SE GÂNDESC CUM DE POT EXISTA ASTFEL DE STATE NECONSTITUȚIONALE ȘI EXTERMINATOARE DE OAMENI!!!!

    Romanii sunt considerati detinuti de periculozitate maxima de catre oculti, pentru ca pot schimba modul invechit de existenta al societatilor asa-zis avansate! Nu ati vazut ce figuri invechite in rele au conducatorii de azi ai Romaniei?
    Conducatorii romani au fost condusi din strainatate de forte oculte negative pentru a lupta impotriva poporului roman! In mass-media exista suficienti ofiteri acoperiti care sa ‘demonstreze’ ca aici a fost democratie, negand evidenta lagarului! – sursa – http://www.gandul.info/news/parlamentarii-pdl-catre-premierul-boc-noi-am-dat-poporului-circ-dvs-dati-i-sange-6426092 la COMENTARII ..

    RăspundețiȘtergere