2013 - FOC DIN CER SAU APA DE PLOAIE?

2013 SE ANUNTA UN AN CATASTROFAL PENTRU OMENIRE

Nu este parerea mea ci a astrofizicienilor de la NASA. Mai multe comunicate si interviuri ale unor cercetatori au fost transmise prin intermediul mass-mediei in ultimii ani, dar ultima avertizare este de-a dreptul apocaliptica. Un Armageddon solar se va prabusi peste omenire si daca nu ar fi vorba despre parerile pertinente ale unor oameni de stiinta, bazate si fundamentate pe observatia atenta a furtunilor solare si de reputatia unor publicatii de prestigiu care le-a gazduit si comentat opiniile, poate ca nu as fi dat atentie evenimentelor ce sunt in curs de desfasurare. Trebuie sa ne asteptam la ce este mai rau, caci un precedent a fost inregistrat in 1859, cand in urma unor furtuni solare exorbitante s-au prajit sarmele de telegraf din Europa si Statele Unite, catastrofa cunoscuta sub numele de Evenimentul Carrington, despre care Dr. Stuart Clark a scris o carte, The Sun Kings

Ciclicitatea de 11 ani in cazul eruptiilor solare este cunoscuta de catre toata lumea, ceea ce se stie insa astazi in plus este ca aceasta perioada este putin mai lunga fata de celelalte si ca daca dupa o perioada de acalmie urmeaza furtuna solara, ei bine, dupa toate semnele inregistrate de aparatele de la NASA, furtuna care este asteptata, culminand cu luna mai a anului 2013, va intrece in amploare tot ceea ce a cunoscut omenirea pana in prezent , pierderile fiind estimate la multe miliarde de dolari.
 “Ştim că va veni, dar nu putem estima cât de rău va fi”, a afirmat Dr. Richard Fisher, directorul departamentului de heliofizică din cadrul NASA, citat de descopera.ro dupa The Telegraph, adaugand ca:
“Primele vor cădea sistemele de comunicație, sateliţii şi sistemele de ghidare a avioanelor. Cât de curând, vor urma dispozitivele electrice din bănci, spitale şi chiar şi cele din propriile noastre case. Vor fi probleme uriaşe pentru omenire. Largi părţi ale globului vor rămâne complet în întuneric, din cauza căderii sistemelor generatoare de energie, iar refacerea acestora vă necesita mult timp”
sursa foto 
2012 - INCEPUTUL SFARSITULUI?

Nu sunt nici pe departe adeptul Apocalipsei 2012, in schimb, cand ma gandesc la anul 2013 imi piere zambetul. Mi-ar placea sa cred ca este totusi  prea devreme sa ne panicam, caci anumite masuri de protectie vor putea fi luate in timp util. Dar daca totusi ma autoamagesc iar amploarea fenomenului va fi peste masura asteptarilor, caci campul magnetic al Pamantului nu va mai putea impiedica si respinge ca pana acum radiatiile  generate si emise in spatiu de furtunile solare - cunoscute sun numele de  Coronal Mass Ejection (CME) - atunci trebuie sa ne consolam cu totii cu ideea ca mai avem doar doi ani ani de trait. Si unde mai pui ca Germania tocmai a declarat ca doreste sa renunte la moneda euro si sa revina la marca !?
Sursa  foto antet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu