:: Marturisesc

Titlu: Marturisesc
Autor:: http://sictireli.wordpress.com/
Articol: … îmi este teamă să înjur PDL-ul.
Îmi este frică să spun o vorbă urâtă despre T. Băsescu şi fan-clubul său numit PDL. Îmi este teamă să rostesc un cuvânt de ocară la adresa găştii "Băsescu-Boc". Îmi este târşală să rostesc numele "măcelarului" Emil Boc, care a dus ţara în dezastru în numai un an de guvernare. Despre matrapazlâcurile lui Ridzi, Udrea sau Videanu.

Dacă aş fi lichea politică aş reproduce în gura mare pasaje din fostul senator liberal, actualmente pedelist, Gabriel Berca. Mă încearcă temătura, aşa că voi scrie în şoaptă un pasaj din învăţăturile lui Berca: "Nu ştiu ce este mai grav pentru o ţară: să fie administrată de un guvern incompetent sau de unul care îşi bate joc de propria populaţie? Din păcate pentru noi, România are parte de un guvern care duce aceste două cusururi la extrem. Aproape că nu există categorie socială care să nu fi fost afectată de măsurile luate de administaţia PDL în ultimul an…".

Mărturisesc.
Îmi este teamă să spun ceva rău la adresă PDL-ului să nu fiu invitat să fac parte din fan-clubul "Traian Băsescu", acolo unde văd că ajung toate lichelele politice, toţi mâncătorii de căcat, toate hahalerele, toţi oportuniştii. Ptiu! Na, că mi-au scăpat câteva cuvinte. Aştept invitaţia la Modrogan.
--
Visitor Ip: 78.96.26.92

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu