Libertate egal responsabilitate

Sigmund Freud a spus: “Most people do not really want freedom, because freedom involves responsibility, and most people are frightened of responsibility.”

Traducere: "Cei mai multi oameni nu doresc libertate, pentru ca libertatea implica responsabilitate, iar cei mai multi oameni sunt speriati de libertate ."

Plecand de la aceasta afirmatie a unuia dintre cei mai mari savanti, numit si "parintele psihanalizei", ma gandesc la una dintre cele mai simple si impetuoase carti despre RESPONSABILITATE pe care am citit-o vreodata. citeste mai departe...

4 comentarii:

  1. AVERTISMENT !!! Cine doreste sa nu plece din ROMANIA si sa traiasca in ARMONIE si PACE poate sa PARTICIPE la REVOLUTIA bunului simt ASTFEL : sa nu mai intre DES in MAGAZINE dupa SUCURILE si Alimentele pline cu EURI Si Zahar rafinat , sa nu incalce viteza LEGALA mai ales in zonele foarte populate sau unde exista pericole de ACCIDENTE , sa nu mai vorbeasca ca un PSIHOPAT , HOMOSEXUAL , POSEDAT ETC. sa nu mai deranjeze cu tot felul de ABUZURI oamenii care doresc SANATATEA FIZICA si MENTALA a celor din jurul LOR ! va doresc SUCCES si RELAXARE placuta !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. "Libertatea nu este un cadou dat de civilizatie umanitati.Pe cınd nu exista civilizatie,omul era mult mai liber." -Freud-

    RăspundețiȘtergere
  3. mesajele sunt intelese....depinde copiii ce vor intelege din acest razboi SURD !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. UNDE este articolul tau? acesta este doar un firav inceput...

    RăspundețiȘtergere