FURTUL DE CITITORI

Inainte de toate relele pe care le voi insirui mai jos, doresc sa le multumesc tuturor vizitatorilor care au inteles ce inseamna 100Ro si care au postat articole de buna calitate. Categoric ca nu ei fac obiectul acestui articol.
 
SA TRAGEM CITITORII DE LA FRAIERI!  

Cam asta se afla in capul unora care intra pe-aici. De ce? C-asa-i romanul!  Am inceput sa ma satur de "articolele" unor vizitatori - postatori, care ori nu scriu decat linkul de trimitere la blogurile lor, ori fac un articol de trei lulele sau posteaza numai un fragment, cu continuare pe blogurile lor. Ba inca a intrat unul de curand care in numele "artei" mai facea si apologia obscenitatii. Ca sa nu mai discutam despre recomandarile serioase care se dau aici despre droguri sau despre rasismul manifest. Mintile infierbantate si infecte ar trebui sa se racoreasca in alta parte. Eu unul nu mai accept sa-i lasam pe toti sa manjeasca si sa urineze pe 100Ro, din moment ce si-au creat propriile lor haznale. Daca chiar nu ne pasa ce imagine cream celor care intra aici din intamplare atunci ar fi mai bine sa ne constituim intr-o fundatie caritabila care sa-i ajute pe "jmecheri" sa-si castige audienta. Scad vazand cu ochii atat calitatea, cat si substanta megablogului 100Ro care a-nceput sa se manelizeze. E mare pacat cel putin pentru ideea de la care s-a plecat, de asteptarile pe care le-am avut fiecare cand am aderat la idee, de munca tuturor si mai ales de sansa pe care inca o mai are acest blog. Nu este un lucru rau sa ai multi cititori dar trebuie sa-i si meriti! Iei de la 100Ro, si poate ca pana la urma e normal sa iei, dar tu, tu smechere, ce dai in schimb? Recunosc ca situatia actuala ma scarbeste tot mai tare si desi sunt foarte tolerant de felul meu, nu vad decat doua alernative: fie dau drumul la tot ce e mai rau din mine, fie trag obloanele si astept un reviriment. Pentru ca imi pasa.

Ce se intampla de o vreme incoace nu o mai pot numi nici macar smecherie, ci hotie pe fata si consider ca este de-a dreptul o insulta la adresa noastra.  Ne vaitam de guvernanti dar inchidem ochii la orice. De ce numai Feri si Alexandru Hategan sa iasa mereu la inaintare? De ce nu se-agita nimeni? De ce? Nici nu ar trebui sa ma mai intreb pentru ca raspunsul il stim  cu totii preabine. C-asa-i romanul!  Situatia nu mi se pare deloc colocviala, ci a inceput sa semene tot mai tare cu viata la bloc  si ma trezii eu, nebunu' de la patru sa va bat in teava! Asa-i?

Va multumesc ca m-ati tolerat. :) 

P.S. Feri, stiu ca esti un om liber dar paradoxal mult mai ocupat decat de obicei :) - si tin sa te felicit public pentru pasul tau. De aceea te rog sa nu te superi pentru interventie.

16 comentarii:

  1. Multumim pentru ajutor Dan, esti un om mare, si spun asta pentru ca te cunosc "putin" si dinafara blogului, nu doar in urma celor scrise aici. Mutlumim ca ne sprijini. In acest moment ca si moderatori ai 100Ro, eu si Feri, suntem ocupati peste cap cu tot felu de maruntisuri, bannere, formatari de articole, a face promovare pentru 100Ro ca sa stie lumea de el, etc. Si nu ne ramane fizic timp ca sa ne ocupam de toti "vecinii", "vizitatorii", dar va fi o mica revolutie in moemntul in care vom termina planul la care lucram. NU VOR MAI FI VIZITATORI... vor fi doar alti "autori care si-au meritat dreptul de a scrie". Unii autori vechi vor pleca, impreuna cu vizitatorii care nu fac decat sa-si faca reclama gratuita.

    Dan, sa stii ca avem ac de cojocul lor, si lucram la asta, mutlumim inca o data ca ne sustii, 100Ro va fi ce n-a fost niciodata, vom fi primii :) si cei mai mari. Azi din nou ma intalnesc cu Feri sa mai discutam din "ordinea de zi" si munca pentru weekendul asta.

    Multumim pentru sprijin si promit, ca se vor lua masuri in cel mai scurt timp posibil - o sa vezi ca o sa-ti placa cum va fi pe 100Ro :)

    Sper sa va placa tuturor :)

    Asa ca ATENTIE VIZITATORI - SCRIETI CALITATE.. sau sunteti foarte aproape de final :)

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfirsit, a luat cineva atitudine! Daca va uitati la statistici, citirile blogului au scazut la jumatate intr-o saptamana!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dane, in ce m-ai bagat? Am dat sa citesc comentariile tale si raspunsurile mele la Articolul despre blogareala si l-au sters baietii, nu-l mai gasesc!si nici comentariile nu mai pot fi citite!Eu zic ca critica mea e binevenita si e in acord si cu ceea ce ai afirmat si tu! Dar daca ei prefera scriitorii de posturi agramati, asta e...probabil ca nu imi vor permite sa mai postez!Si eu am pus blogul 100Ro pe prima pagina a blogului meu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dan,ne-am gandit sa ne alegem vizitatorii care vor scrie pe 100 Ro.Le vom da o parola,si doar cei care stiu parola,vor posta ca si vizitatori.Vom "bantui" prin blogosfera,si vom alege doar bloggerii care intr-adevar merita sa scrie pe 100 Ro,ca si vizitator.Cum a mentionat si Alexandru,va fi un fel de revolutie,si vom elimina toti "bloggerii" care nu fec altceva decat sa incerce sa ne traga in jos.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da fratilor, impotentii astia nu au puterea sa spuna ca toata scremerea a asta neuronala este impotriva MEA a http://andreighiorghe.blogspot.com Probabil pentru ca niste frustrati nu suporta arta eu nu voi mai putea posta aici...Dar voi stiti unde sa ma gasiti. Audienta sa stabileasca cine este ,,hasnaua" Va iubesc pe toti, pe toate si va astept cu povesti extraordinare. Din momentul in care nu veti mai gasi posturile mele aici sa stiti ca am fost cenzurat.Nu este prima data in istorie cand se intampla ca mari autori sa fie martirizati.Imi amintesc povestea Contelui de Sade...o stiti? daca nu la un moment dat o veti gasi la mine pe blog...Va sarut...Andrei

    RăspundețiȘtergere
  6. Dan,
    sunt de acord cu tine.
    Am vorbit si cu Feri, va lua masurile necesare.
    Eu m-am simtit cu "limbaj de lemn" de aceea m-am retras putin.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna seara,

    Draga Alexandru,
    Ma bucur tare pentru vestile cele bune alaturi de ceilalti autori... :)

    Poetessa,
    Mai stai putin! :)
    A fost un derapaj dar se ocupa adminii.

    Mariana draga,
    Daca sinceritatea, umorul si buna ta credinta le numesti "limbaj de lemn", inseamna ca toti suferim din cauza asta. :)

    Feri,
    Articolul nu a fost un repros la adresa ta, ci doar un semnal de alarma pentru colegii nostri pasivi. Stiu prin ce treci si-ti doresc ceea ce-ti doresti si tu. :)

    Andrei Ghiorghe,
    Mama natura este o catea!
    Nu e vina ta ca esti un "geniu" agramat.
    Din respect pentru limba romana, mai adauga un "i" la cuvantul "labagii" (tu ar trebui sa excelezi la cuvantul acesta) din articolul tau copy-paste "1 Mai" si lasa "z" la hazna! Se vede ca ti-e greu cu femeile si ca ti-ai gasit refugiul in taste. O femeie milostiva ar putea sa te vindece de obsesiile tale sexuale. Merita, crede-ma, chiar cu riscul pierderii de trafic! :))

    Saruta un psihiatru. :))

    RăspundețiȘtergere
  8. IPOCRITII! Ipocritii! Ipocriti care nu ajung la struguri ne spun ca sunt acrii. De fapt un proiect ca al vostru vrea bani. Asa cum vreti sa dati bani pe clik celor care pun banerul vostru fara sa tineti cont de calitatea cititorilor lor se dovedeste ca sunteti interesati NUMAI DE TRAFIC. Ca doar de trafic va plangeti sub pretextul,, intoxicari" blogului vostru.De fapt vreti trafic de orice fel ca sa faceti bani.Ca va ingrijoreaza ascensiunea mea sunt de acord. Apropos bunicutza hera mariana ,cu limba aia de lemn cu care te-ai simtit, ai tras cu ochiul la mine pe blog si ai postat si niste comentarii, acum iti pute hasznaua? Iar ca dovada de fair din partea mea... eu gazduiesc banerul vostru in timp ce ipocritii astia NU.Apropos de psihiatru, Froid spunea ca orice creator de ,,ceva" este unul care a avut o frustrare de natura sexuala in copilarie.Dan, fii sincer si spune: Care e frustrarea ta sexuala?

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai Ghiorghe,

    Inainte sa-ti raspund iti atrag atentia ca:

    1/ trebuie neaparat sa-i ceri iertare Marianei

    2/ plurarul nehotarat al lui acru se scrie doar un singur "i". Acri este corect.

    3/ pe Sigmund il chema Freud, nu Froid,

    4/ "baner" mai are nevoie de inca un "n" daca doresti sa-i pastrezi forma engleza, altfel va trebui sa scri benar :),

    5/ intoxicarea mai comporta un "i",

    6/ dupa doua puncte nu se scrie cu majuscula,

    7/ "apropo" se scrie cum l-am scris eu sau despartit, daca vrei sa-i pastrezi forma originala frantuzeasca si ce este mai grav,

    8/ in copilarie nu ai cum sa ai frustrari sexuale, pe motiv ca glandele care ar trebui sa produca hormoni inca nu sunt mature.

    Dupa ce ai sa faci aceste reparatii necesare iti voi spune.

    In alta ordine de idei, pentru ca mi-ai reprosat si acum si mai inainte, te asigur ca pe cele sase bloguri ale mele nu ai sa gasesti codul adsense. Nu ma intereseaza banii, ci ma intereseaza oamenii. Daca nu ai fi fost atat de vanitos, m-as fi apropiat si de tine, caci nu sunt ranchiunos. Daca nu te-am ignorat complet este pentru ca ai calitati literare incontestabile dar ai in schimb o personalitate de catar... :)
    Si las-o totusi pe Sandra Brown sa detina intaietatea. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Subscriu, la Dan (I rest my case... for now)

    RăspundețiȘtergere
  11. Erata: "scrii" in loc de "scri"

    Alexandru,
    :)

    RăspundețiȘtergere
  12. :)) Andrei Ghiorghe,nu te pune cu Dan :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, chiar am trecut pe la A.Ghiorghe, am citit şi fără să mă gândesc, cât îi sunt de inferioară, mi-am permis ceva comentarii.
    Are articole şi poveşti interesante, blogul e "la liber", nu ştiam că nu stă de vorbă cu "limbile de lemn", doar cu altfel de limbi.
    De fapt l-am căutat după ceva comentariu la un articol de pe 100Ro, cred că era ceva interesant.
    Abia aştept să fiu bunică, mai am puţin de aşteptat.
    Andrei eu am fost ca tine, prin liceu am citit povestea Contelui de Sade, atunci ca şi acum eram curioasă.
    Ai vrea tu să te compari cu el...

    RăspundețiȘtergere
  14. Dane,
    stai liniştit, nu aştept scuze de la NIMENI...
    M-am hotărât să "joc în hora asta" ... joc!
    Un tânăr mi-a zis în faţă că "sunt cam înţepătoare", după ce lecturase ceva de pe blogul meu...

    RăspundețiȘtergere
  15. Dan Ioanitescu, esti un tocilar inhibat.Din cauza ta a pornit tot scandalul. Cred ca trebuie sa ajungi pe mana http://politia-blogurilor.blogspot.com .Nu mai monopoliza tu discutiile ca nu esti la scoala unde te aprecia diriginta ca stergi bine tabla.Blogul acesta are nevoie de diversitate, de cat mai multe condeie.Ori tu daca erai bun iti cresteai tie traficul pe blogul ala de nu-l citeste nimeni.Ar fi bine sa taci o vreme pana se linistesc apele, altfel o luam de la inceput.

    RăspundețiȘtergere
  16. Dacă nu s-ar fi dat posibilitatea vizitatorilor să posteze aici, treaba ar fi fost frumoasă. Cum bine spunea Dan, aşa-i românu'. Eu unu' am încetat să dau pe aici doar pentru că vedeam tot mai mulţi dobitoci care veneau cu rahaturi. Şi ca să nu isc schimburi dure de cuvinte (pentru că-s un om direct şi destul de colorat în limbaj), de multe ori, am ocolit. La fel presupun că au făcut şi alţii. D-aia spun că, un prim pas ar fi să se renunţe la beneficiul acordat vizitatorilor de a putea publica ceva aici. :)

    RăspundețiȘtergere