ATENTIE VIZITATORI - SFARSITUL E APROAPE !!!!

ATENTIE VIZITATORI - SFARSITUL E APROAPE !!!!

(aici ne referim la acei vizitatori care scriu chestii care nu fac altceva decat sa ne traga in jos, scriu pentru publicitate la blogul lor, scriu doar linkuri, vorbesc doar "aberatii de la hazna") Ne vom lipsi de cei care nu scriu ORIGINAL, si SPECIAL PENTRU ACEST BLOG - asta se adreseaza doar VIZITATORILOR !!!!! Mai aveti foarte putin timp sa va redresati :)

Dupa cum spune si titlul SFARSITUL E APROAPE !!!!

Multumim pentru ajutor Dan, esti un om mare, si spun asta pentru ca te cunosc "putin" si dinafara blogului, nu doar in urma celor scrise aici. Mutlumim ca ne sprijini. In acest moment ca si moderatori ai 100Ro, eu si Feri, suntem ocupati peste cap cu tot felu de maruntisuri, bannere, formatari de articole, a face promovare pentru 100Ro ca sa stie lumea de el, etc. Si nu ne ramane fizic timp ca sa ne ocupam de toti "vecinii", "vizitatorii", dar va fi o mica revolutie in moemntul in care vom termina planul la care lucram. NU VOR MAI FI VIZITATORI... vor fi doar alti "autori care si-au meritat dreptul de a scrie". Unii autori vechi vor pleca, impreuna cu vizitatorii care nu fac decat sa-si faca reclama gratuita.

Dan, sa stii ca avem ac de cojocul lor, si lucram la asta, mutlumim inca o data ca ne sustii, 100Ro va fi ce n-a fost niciodata, vom fi primii :) si cei mai mari. Azi din nou ma intalnesc cu Feri sa mai discutam din "ordinea de zi" si munca pentru weekendul asta.

Multumim pentru sprijin si promit, ca se vor lua masuri in cel mai scurt timp posibil - o sa vezi ca o sa-ti placa cum va fi pe 100Ro :)

Sper sa va placa tuturor :)

Asa ca ATENTIE VIZITATORI - SCRIETI CALITATE.. sau sunteti foarte aproape de final :)

13 comentarii:

  1. Mda...imi place initiativa , dar cam dur , nu uitati ca voi aveti nevoie de vizitatori nu invers.

    RăspundețiȘtergere
  2. TRIADA Rabdare Intelepciune Constiinta VA Conduce Romania prin Metode Speciale indiferent de dusmanii interni sau externi ai TARII - Fatarnicii si Egoistii sunt deja scrisi in paginile NEGRE ale Istoriei - dar multi inca pot alege directia BUNA . Numărul accidentelor rutiere soldate cu decese s-a redus, acţiunea "Alege viaţa! " a avut rezultate

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu am zis ca nu avem nevoie de vizitatori, dar in nici un caz nu este nevoie de vizitatori care scriu doar de dragul de a-si face reclama si nu aduc nimic bun pentru cei din aceasta comunitate.

    Si a trebuit sa o spun dur, am spus-o frumos acum ceva timp dar nimeni nu si-a modificat comportamentul (ma refer la unii vizitatori)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu recunosc ca mi-am retras anunturile 100ro din toate elementele de prezentare ale blogului. Poate sunt prea delicata de felul meu, pudibonda si cum mai vrea lumea, nu-l mai suport de multa vreme pe N. Manolescu (de la dansul se pare ca a pornit incurajarea literaturii de orientare plina cu obscenitati)in consecinta am luat astfel de masuri.
    Oricum nici felul meu de a percepe si de a descrie realitatea nu este decat motiv de scandal, de un alt fel de scandal decat cel discutat, asa ca am luat mai de mult hotararea sa-i cer lui Feri sa scoata blogul 100ro de la tabloul meu de bord. Nu stiu daca l-as anula eu as putea sa stric ceva pe aici... Am uitat, luandu-ma cu alte treburi.
    Sunt destul de multi scriitori, asa ca nu cred sa fie vreun bai retragerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu daca e ok sa te retragi, eu nu am zis asta. Eu am zis ca unii vizitatori scriu doar ca sa isi faca reclama si nici macar nu scriu articole originale (dau pur si simplu copy paste de la articolele lor si le pun doar pe sfert pe 100ro si isi dau link spre articolul lor).

    Spor la scris tuturor :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da fratilor, impotentii astia nu au puterea sa spuna ca toata scremerea a asta neuronala este impotriva MEA a http://andreighiorghe.blogspot.com Probabil pentru ca niste frustrati nu suporta arta eu nu voi mai putea posta aici...Dar voi stiti unde sa ma gasiti. Audienta sa stabileasca cine este ,,hasnaua" Va iubesc pe toti, pe toate si va astept cu povesti extraordinare. Din momentul in care nu veti mai gasi posturile mele aici sa stiti ca am fost cenzurat.Nu este prima data in istorie cand se intampla ca mari autori sa fie martirizati.Imi amintesc povestea Contelui de Sade...o stiti? daca nu la un moment dat o veti gasi la mine pe blog...Va sarut...Andrei

    RăspundețiȘtergere
  7. Vad ca n-am primit niciun raspuns referitor la retragerea postarii mele Despre blogareala unde a comentat si Dan. E o experienta neplacuta si ma retrag. Puteti sterge toate comentariile mele si putinele postari. DAca sfirsitul mi-e aproape ca vizitator, ma gindeam s-o iau inainte sa va las sa va bolgariti intre voi, eu oricum n-am prins cheia acestui blog de citeva zile de cind ma uit si eu prin el.Singurul atu al 100Ro din punctul meu de vedere era numele lui Dan Ioanitescu.Dar incep sa ma indoiesc de beneficiile de imagine pe care i le-ar aduce ramanerea intr-un atare grup...

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna seara si bun gasit tuturor!

    @WaLy,
    Ai dreptate pana la punctul la care audienta cu orice pret devine scarbavnica. Reactia de respingere a cititorului s-a vazut in scaderea vizitelor cititorilor pe seama postarilor fara continut sau cu continut fara valoare al vizitatorilor postatori. Cu tot respectul, daca ai o mana cangrenata e bine sa nu o pastrezi.

    @Alexandru,

    Iti multumesc pentru suport. :) Nici eu nu am mai intrat o vreme pentru ca am stat cu tata la spital... Dumnezeu sa-l odihneasca! dar ieri si astazi am avut putin timp si am constatat ca apetitul de scris al celor pentru care Feri s-a zbatut sa ii aduca aici a scazut considerabil. In schimb am vazut cu stupoare cum se lafaiau cu articole schizo, niste baieti de pravalie, care cu droguri, care cu obscenitati. Pacat ca Google nu cere celor care isi fac bloguri si certificate de sanatate mintala. :) Bineinteles ca nici noi nu o putem face. :)

    Am vazut de la OTV care este pretul audientei. Scanteia de geniu ii apartine in intregime lui Dan Diaconescu. A adus ghertoi in emisiune si a scazut cu ajutorul lor calitatea pana la nivelul de intelegere al ghertoiului-telespectator de rand. Ghertoii aplaudaci se inghesuie la aprecieri si gata audienta. Partea trista este ca ghertoii "artisti", cu mintea scursa in pantaloni ajung sa se creada ei insisi geniali. Ma bucur ca nu vom ajunge sa ne otevizam.

    @Cristiana,
    Mai ai putina rabdare! Te rog! :)

    @Antiignorantule,
    Ti-am marturisit ca simtul umorului tau nu este unul obisnuit... si ca te apreciez. :) Pe alt plan, desigur nu pe cel pe care discutam, ai perfecta dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Emilia,
    Comentariile tale au aparut. Cel putin la articolul meu. Te rog cum am rugat-o si pe Cristiana: mai ai putina rabdare pana ce administratorii dezinfecteaza locul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vrem atat cititori, autori cat si vizitatori de CALITATE, cu articole de calitate. Nu vrem sa plece cei buni, acesta nu e un apel spre cei care scriu bine, original, e un apel spre cei care scriu 2 randuri si isi dau link spre aritcolul lor. E un indemn la ORIGINALITATE. Eu am spus de mult sa scrieti original (ma refer la vizitatori) si nu are nimeni nimic cu cei care nu scriu original si totusi aleg sa dea copy paste.. dar i-am rugat foarte frumos sa NU ISI PUNA LINK in postare.. nu ni se pare corect.

    Nu avem nik cu politia blogurilor, sau cu Cristiana, sau cu Emilia Poenaru ci cu cei care scriu putin, prost, copiat din alte parti, si nesimtirea nu se opreste aici ci isi mai si dau link spre postarea lor. Aici nu e Ziar de mica publicitate fratilor !!!!

    Daca va spune omu frumos profitati de el si de bunatatea lui. Vrem sa facem ceva frumos din blogul asta, impreuna cu voi bineinteles... dar nu in stilul in care unii se chinuie si scriu cate ceva oridinal si altii se "BALEGA" efectiv aici doar cu linkuri si postari de 2 randuri. MINIM 250 CUVINTE originale (si primiti link - ce e asa greu) de fapt .. in Romania si sa scrii 2 randuri original e greu, am uitat.

    Spor tuturor :) Cenusa si Hoaspele sa se cearna de Semintele bune :) Stiu ei cine trebuie sa plece, vom face o selectie. Nu trebuie nimeni sa abandoneze, nu v-am cerut asta. Dar unii chiar nu vor sa inteleaga....

    RăspundețiȘtergere
  11. ;) Bravo Dan,foarte bine ai srcis,ca de obiciei,incepand de diseara vom face curat.:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Of !
    Am ajuns la acest articol ... sărind din primul (şi cred că ULTIMUL) meu articol de VIZITATOR !
    ...
    Nici NU vă imaginaţi ... CÂT CURAJ mi-a trebuit, pentru a-l scrie !
    de altfel, tocmai CELE două adrese DE PROFIL ... le-am şi greşit !
    ...
    de dimineaţă, dialogând cu Doamna Mariana Stratulat (moderator Radio Universul Prieteniei, unul din PUŢINELE "lucruri" în care mai am încredere, aici în virtual !), îi spuneam CĂ abia mai RESPIR, abţinându-mă să NU şterg TOTUL !
    ...
    e drept, sunt "Cănuţă OM SUCIT", dar DOAR pentru că NU VREAU SĂ DISPAR ... ÎNCĂ, ... dacă "m-aş ANIHILA singur", "ăla" ar învinge !
    ~
    Între timp însă ... am mai "scris" câte "ceva" pe AICI, prea puţine însă ! Şi MULT prea departe de "posibilităţi" !
    Asta e ... "bruiajul" cred că va "continua" chiar ŞI DUPĂ ce va "dispărea" (ca blogger) "ăla" !
    ~
    Am oftat ... pentru că ŞI VOI ... era să "mă omorâţi ... pentru un articol" !
    ~
    Domnului Dan Ioaniţescu !
    Nici nu mi-am dat seama CÂT de repede a trecut timpul !
    Iată: 10 Aprilie~17 Mai !!!
    Îmi pare rău ! Sincer !
    Vă rog să mă iertaţi, însă, v-aţi adresat lui Alexandru aşa:
    "Nici eu nu am mai intrat o vreme pentru că am stat cu tata la spital... Dumnezeu să-l odihnească!" ... Vă rog să mă iertaţi !
    Dumnezeu să-l odihnească !
    ~
    Cornelius,

    RăspundețiȘtergere