A Christmas Carol (2009)

Povestea A Christmas Carol (A Christmas Carol. In Prose. Being A Ghost Story of Christmas) publicata de Charles Dickens in 1843 este una dintre cele mai cunoscute si in acelasi timp mai fermecatoare povesti de Craciun. Batranul Scrooge - bogat, avar, rautacios - este plimbat de cele trei spirite ale Craciunului prin trecut, prezent si viitor. Experientele/ viziunile ii schimba viata, umanizandu-l. Ecranizarea lui Robert Zemeckis din 2009 in varianta 3D este una dintre cele mai reusite pe care le-am vazut pana acum. Pentru a intra zambind in spiritul sarbatorilor de iarna, A Christmas Carol e un film care nu trebuie ratat!


9 comentarii:

  1. Hmm,sa vedem daca il gasesc,sa il pun intr-o postare:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte simpatic! Tema e banala dar realizarea e foarte buna. Chiar merita vazut. Trebuie sa-l vad si 3D. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie nu mi se pare banala tema. E o metafora despre bunatate, oamenii se schimba si de multe ori povestile sunt cele care pot face lumea mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  4. E o tema clasica, marea schimbare de Craciun, bunatatea din oameni iese la suprafata, magia Sarbatorilor, hai sa aducem oamenii mai aproape, hai sa share-uim de Sarbatori. Mie imi pare o tema eterna de Craciun. Are un farmec al ei, dar nu debordeaza de originalitate. Oricum, filmul e bun.

    RăspundețiȘtergere
  5. E o poveste scrisa acum un secol si jumatate :) S-au facut cateva zeci de ecranizari in secolul XX, normal ca a devenit clasica. Timpul banalizeaza foarte multe...

    RăspundețiȘtergere
  6. ok ok, poate ca nu e asa banala tema. Dar oricum, la filmul asta nu tema e ce-l scoate in fata. S-au mai facut filme destule cu tema asta, dar nu asa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Filmul il gasiti aici :

    http://www.torrentreactor.net/torrents/3598234/A-Christmas-Carol-2009-DVDRip-XviD-ALLiANCE

    iar subtitrarea in romana aici:

    http://www.all4divx.com/subtitrari/A+Christmas+Carol/Romanian/1

    RăspundețiȘtergere
  8. Uitati-va atent daca aveti timp. Craciunului la jumatatea secolului XIX lipseste ceva... Si e un detaliu foarte important!

    RăspundețiȘtergere