Romani in Colchester


Romani in Colchester
De cateva luni m-am mutat in Colchester, Marea Britanie, si in ultimele zile m-am intalnit cu mai multi romani. As vrea ca prin aceasta postare si prin comentarii, sa ne cunoastem, poate sa iesim la o bere.... Sunt curios cati romani sunt in Colchester... lasati un comentariu mai jos, si mai intrati sa vedeti raspunsurile :)


Romani in Colchester
Romani in Colchester

6 comentarii:

  1. Salutare! :-) Numele meu este Ana si mi-ar placea tare mult sa-mi fac prieteni noi prin Colchester. Asadar.. astept sa vedem cine si ce mai scrie aici :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna Ana , eu sunt stefan daca mai esti interesata sa-ti cauti prieteni.... ma gasesti pe yahoo cu userul kratos_rip

      Ștergere
    2. buna Ana numele meu este Marcel locuiesc in Colchester.Daca vrei sa iti faci prieteni ma gasesti la adresa mea de messenger: cmarcelalberto1986@yahoo.co.uk

      Ștergere
  2. Apropo, adresa de e-mail este webrolls@gmail.com , lucrez ca si vopsitor in Colchester, lasati un mail si voi sa putem comunica. Din cate am auzit sunt sute de romani in Colchester, asadar va asteptam aici :) Ana, poti lasa si tu o adresa de mail?

    RăspundețiȘtergere
  3. buna din nou :-) adresa mea este anne.mary19@yahoo.com. Ai si tu vreun id de mess? si mai vorbim acolo :-) O zi frumoasa tuturor!

    RăspundețiȘtergere