Cum scapam de nervi prin cristale

 http://biblioteca-prafuita.blogspot.com/
Acest articol a fost scris pentru continuarea postului Cum scapam de nervi. Cristalul ne ajuta sa stabilim energia in noi. Deasta vreau sa va arat lumea unui cristal si cum se poate folosi acesta.

Un cristal de cuart poate avea intrebuintari nelimitate, mai detaliat despre cristale puteti gasi in cartile lui Dan Seracu sau Deal Walker.

Aveti nevoie de cateva cristale pentru a stabili un echilibru in casa sau asupra voastra.

Aceste cristale trebuie purificate (chiar daca vanzatorul spune ca sunt deja purificate sau activate), activate si pozitionate in casa. Daca e posibil unul sa il purtati la voi (ex: la gat) tot timpul.

Cateva cristale de care aveti nevoie (la alegere) : Onix negru, Rubin, Piatra Lunii, Piatra Soarelui, Aventurin verde, Cuart roz, Sodalit, Disten, Iolit, Ametist.

Nu folositi cristalele nepurificate si neactivate ca poate dauna. Mai jos vedeti cum se activeaza si cum se purifica.

Inainte de toate trebuie sa stiti ca nu voi alegeti cristalele, ele va aleg pe voi.



Pentru a nu mai scrie aceleasi lucruri pe care deja le-am gasit intr-o ordine mai buna, am selectat de pe forum paranormal. Sursa: Forum Paranormal

Purificarea

- Purificarea in Piramida
- Purificarea in apa cu sare
- Ingroparea in Pamant
- Acoperirea in sare de mare sau sare grunjoasa (gema)
- Cu ajutorul unui alt cristal (acesta fiind mai mare, de preferabil o floare de mina : in special cristalul de stanca)
- Iluminare cu ajutorul unor lampi pentru cromoterapie
- Sunetul de Clopotei.
- Expunerea in lumina Solara sau Lunara
- Purificarea in jetul de Apa.
- Acoperirea cu petale de flori.

Acestea sunt cele mai intalnite si mai utilizate metode de purificare a unui cristal pe care le voi descrie unele dintre ele in urmatoarele randuri.

Ingroparea in Pamant

Cristalul se ingroapa in Pamant si se lasa un timp indelungat, intre 1 saptamana si 2 saptamani. Pamantul curatand cristalul de toate informatiile si energiile inmagazinate in acesta. Aveti grija, inainte de a ingropa un cristal, aflati daca ingropand cristalul, acesta din urma isi poate pierde din proprietati, culoare, etc. Acest lucru este valabil si pentru "Expunerea in lumina Solara"

Acoperirea in sare de mare sau sare grunjoasa (gema de bucatarie):

Aceasta este cea mai utilizata si cea mai recomandata si cea mai accesibila forma de purificare a unui cristal.

Acoperirea in sare de mare

Se achizitioneaza sare marina, cea mai buna forma de purificare cu sare. Se ia un bol sau vas, recomand din sticla, si se imprastie un strat de sare marina iar apoi se pune cristalul. Dupa ce ati pus cristalul sau cristalele peste stratul de sare marina in vasul de sticla se mai pune un strat de sare peste cristale (acestea nu trebuiesc sa fie unite sau sa se loveasca intre ele). Pentru o purificare cat mai optima trebuie sa predomine cantitatea de sare. Se lasa vasul pe durata intregii nopti sau intregii zile, dar recomand ca timpul pentru purificare completa sa tina 1 saptamana cel putin.

Pentru purificare puteti sa apelati si la apa marina sau din ocean (daca este posibil). Va duceti intr o noapte si luati intr un vas apa din mare (sa fie curata) si o acoperiti pana acasa. Odata ajunsi acasa, introduceti cristalul in vasul de apa marina si lasati l o perioada de timp pentru a se purifica complet (cel putin 1 saptamana)

Acoperirea in sare grunjoasa (gema de bucatarie)
Se procedeaza la fel ca in cazul sarii marine.
Cu ajutorul unui alt cristal

Cristalul pe care doriti sa il purificati trebuie sa fie pus langa/pe/in jurul unui cristal mai mare decat acesta (cuart transparent, cristal de stanca) sau pe o floare de mina tot din cristal de stanca, deoarece este purificator si ofera purificare optima. Pentru a face acest lucru trebuie sa purificati floarea de mina si sa o activati corespunzator, lucru pe care il voi continua in urmatoarele randuri. Se lasa cristalul mai mic in preajma clusterului peste noapte, sau pentru o zi intreaga, ori pentru o saptamana, depinde cum preferati si cat doriti sa lasati cristalul la purificat. Recomand ca atunci cand doriti sa purificati cristalul sa fie lasat cel putin 7 zile in preajma florii de mina.


Expunerea in lumina solara si lunara

Se expune cristalul (fara a fi vazut sau atins de alte persoane) in lumina Lunii (de preferabil plina) sau in lumina soarelui, dar aveti grija ca, cristalul sa nu sufere de pe urma acestei proceduri de purificare, unele cristale fiind sensibile la lumina solara, pierdandu si din coloritul natural sau degradandu se. Se lasa in lumina solara sau lunara pe timp indelungat, pe cat de mult puteti dumneavoastra.


Purificare in Jetul de Apa.

Va puteti purifica cristalul in jetul apei de la robinet chiar. Tineti cristalul in mana in timp ce apa curge sub jet peste cristal. In timp ce faceti aceasta procedura, tineti cristalul in mana si cu degetele incercati sa il curatati, in timp ce vizualizati cum apa purifica cristalul sub lumina purificatoare divina. Acest lucru il puteti face si in Natura, plasand cristalul intr un rau sau raulet (aveti grija sa nu il pierdeti) sau intr un lac, pe o perioada scurta de timp. Apa fiind un purificator excelent.


Acoperit de petale de flori

Luati un cosulet si puneti petale de flori proaspete. Apoi puneti cristalul si acoperitil cu inca un strat de petale proaspete de flori. Ca flori pot fi alese cele cu scopuri purificatoare sau dupa preferintele dumneavoastra.

Activarea

Tineti cristalul in mana stanga uitandu va la el si contopindu va cu acesta, simtitii energia.Recomand sa il tineti in mana receptiva (mana stanga pentru dreptaci, mana dreapta pentru stangaci), deoarece aceasta este receptoare, mana dreapta fiind emitatoare. Vorbiti cu, cristalul dumneavoastra (acesta intotdeauna raspunde) si rugati l frumos sa va ajute in scopurile propuse de dumneavoastra. Vorbitii ca unui foarte bun prieten si cu inima deschisa. Spunetii scopul pe care vi l ati propus sa il savarsiti cu ajutorul cristalului.

Incepeti sa spuneti cu voce tare sau in gand Invocatia Luminii :

Invoc Lumina Cristalului launtric. Sunt un canal curat si perfect. Lumina mi este calauza !
sau
Nors tane ramn lon pur sanor lon si sor nor ! - tot Invocatia Luminii dar in graiul universic.

Bun acum puteti beneficia de cristale in scopuri bune care va ajuta enorm. Trebuie doar sa faceti putina practica si sa credeti in lumea cristalelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu