Hitler nu a fost nici drogat, nici homosexual si nici nebun


Am adus din nou in prim plan acest articol, pentru ca am fost obligata prin amenintari ,sa-l scot de pe  unul din blogurile principale dar, sa-l las pe unul din blogurile secundare. AMENINTARI CA CELE PRECEDENTE. DAR SA STITI CA  ACEST ART. DESPRE HITLER CA SI DESPRE MUSOLINII A ATRAS ATENTIA UNEI ORG.EVREIESTI DIN AMERICA.MEMBRII EI, CUM V-AM MAI SPUS INTR-UN COMENTARIU PRECEDENT M-AU INTREBAT DE CE AM  SCRIS DE LA SURSA COPY , ACESTE ARTICOLE? Eu nefiind o valoare.
Eu nu am apucat sa raspund pentru ca, au raspuns ei in  locul meu ca aici pe taritoriul tarii noastre este si a fost un  teritoriu barbar.. Si s-a subinteles ca eu sint produsul.
Dar  acei oameni, nu s-au schimbat cu nimic fata de mine si au spus ca sint aceeasi persoana importanta si pretuita pentru ei.Nu sint asa cum s-a scris ca sint niste babalici, ramoliti si libidinosi. Sint barbati tineri de profesie muzicieni, poeti  si in general lucreaza in domeniul artelor si mai presus de toate sint casatoriti. Daca ar fi trebuit sa le raspuns as fi spus ca:" Asa am vrut E U ". Urmariti articolul sus mentionat.

Multă lume pune la îndoială faptul că dictatorul nazist ar fi fost în toate minţile. Medicul Hans-Joachim Neumann şi istoricul Henrik Eberle l-au analizat de-a fir a păr pe Hitler în cartea “A fost Hitler bolnav?” lansată în octombrie 2009 în Germania. Rezultatul: Hitler a fost sănătos, lucid şi responsabil. “A ştiut foarte bine tot timpul ce face. N-a fost deranjat nici de boli grave, nici de droguri”, spune Neumann, citat de ziarul Die Welt.
Autorii au folosit izvoare deja cunoscute, dar şi surse noi, cum sunt observaţiile medicale de 300 de pagini ale doctorului personal al lui Hitler, Theo Morell. Potrivit protocoalelor medicale, dictatorul suferea de boala Parkinson şi de scleroză coronariană. Acestea erau cele mai grave afecţiuni ale lui Hitler. Mai departe, cartea îşi propune să demonteze legendele care circulă în legătură cu bolile închipuite al dictatorului german.
Hitler, spun autorii germani, n-a fost bolnav psihic, în ciuda nenumăratelor documentare sau filme care îl prezintă ca pe un psihopat. De asemenea, nu a fost nici homosexual sau dependent de droguri. Faptul că prefera relaţiile heterosexuale este dovedit de descoperirea că făcea injecţii cu testosteron, care joacă un rol contraceptiv. Avea în schimb un dinte de aur evreiesc, obţinut în urma capturii a 50 de kilograme de aur recuperate de nazişti din danturile victimelor Holocaustului.
Sursa: www.cotidianul.ro
http://singurafelina.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu