Che Guevara de dreapta

Foto: Arpad Magyarosi, roman agent CIA 29 de ani, avea legaturi cu gruparea iredentista EMI.
Printre cei implicaţi în incidentul armat de ieri seară( 16 apr.2009), de la hotelul Las Americas din Santa Cruz, se află şi doi cetăţeni români de etnie maghiară: Árpád Magyarosi, fondator al Legiunii Secuieşti, şi prietenul său Előd Tóásó. Primul a fost împuşcat mortal, alături de Eduardo Rózsa-Flores, una dintre figurile legendare ale războiului iugoslav, şi de irlandezul Dwyer Michael Martin. Cel de al doilea, a scăpat cu viaţă fiind, însă, reţinut de forţele de ordine boliviene împreună cu croatul Mario Tadic. Conform autorităţilor de la La Paz, cei cinci pregăteau asasinarea preşedintelui Evo Morales.
Imagini de după incidentul din Santa Cruz, puteţi vedea aici. Atenţie, imaginile sunt şocante!
Sursa:http://blog.cosmeanu.ro
Am lasat special la imagini "aici" pentru ca videoclipul este socant.Fiecare daca vrea poate sa vada.
Azi dim.duminica 22 aug. 2010, la ora 6, s-a spus la stirile Realitatea tv. ca romanul Arpad Maghyarosi era agent C.I.A.



Preşedintele Evo Morales a criticat Uniunea Europeană, a cărui reprezentant la La Paz şi-a exprimat îndoielile privind ancheta în dosarul uciderii a trei "mercenari" europeni, dintre care unul român, acuzaţi că au pregătit un complot împotriva şefului statului bolivian.

Am revenit cu acest articol caci,  zilele trecute tot la Realitatea tv. s-a spus ca totul a fost o inscenare. Ce sa mai cred? Aceasta atitudine a fost impusa  de organismele internationale ???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu