Despre bun simț, modă,fuste scurte și minte direct proporțională cu ele


S-a nimerit ca în seara aceasta să ies la o pizzerie unde o puștoaică își sărbătorea ziua de naștere. Invitați:fete și băieți de maxim 18 ani. Preocupări principale:tutunul și fâțâitul la toaletă. Ținuta standard la toate fetele: un top cu decolteu, multebijuterii kitschoase, botine și...fuste de o palmă. Picioare frumoase, dar vulgar descoperite, șunculițe ieșite din fustele cu talie joasă și cu două numere mai mici, toate astea îmi treceau prin fața ochilor, și nu numai mie, ci tuturor consumatorilot din pizzerie, ori de câte ori mergeau fetele la toaletă. Și mergeau cam des, v-am zis doar că asta părea una dintre preocupările preferate: dusul și întorsul de la toaletă fâțâindu-și dosul sub privirile flămânde ale bărbaților de la mese.
**************************
Cadouri: doi urși de pluș, cât mine de mari! Ori eu am fost un copil matur ori adolescenții ăștia o dau în mintea copiilor, dar, să îmi zică și mie cineva...de când cumpărăm adolescenților jucării de pluș? Păi, nu se potrivește fusta prea scurtă cu plușul ala de care se bucură un copil de 5 ani. Bun, ce pot sa înțeleg? Că fusta e direct proporțională cu mintea purtătoarei!
***************************
La un moment dat, mi-a ieșit un porumbel din înțelepciunea mea de pre-părinte, către co-mesenii mei: "frate, dacă era vreuna copilul meu și se îmbrăca așa pentru o petrecere, înainte să iasă pe ușă, îi tăiam fusta aia de tot. Barem să știm și noi o treabă"! Rumoare și o replică de mă plesnește fix în moalele prejudecăților mele: "fatăăăă, nu mai gândi așa, că s-a schimbat lumea, nu mai e ca pe vremea noastră! Acuma fetele sunt îndrăznețe"!
Da.Corect. Dar,să îmi spună și mie cineva...de când bunul simț și bunul gust au vârstă?

Un comentariu:

  1. Corect, marimea fustei e direct proportionala cu mintea fetei. Majoritatea au ca model pe una ca Monica ex-Columbeanu sau orice alta curva din peisajul autohton.

    RăspundețiȘtergere