Operatia a reusit, pacientul e mort !

Clubul de la Bucuresti! Romania Incotro?

de Marius-Adrian Porojnicu

“operatia a reusit, pacientul e mort !”

De parca nu ar fi fost suficienta incordarea nationala, Jeffrey Franks {reprezentantul FMI in Romania}, referindu-se la “succesul” cabinetului Boc si politicii sale de ciumpavire, a declarat : “operatia a reusit, pacientul e mort !“… Poate ca dumnealui a crezut ca face o gluma reusita :mie mi se pare la fel de nereusita ca si politica dusa de trio Basescu-Boc-Jeffrey Franks…Nu, nu cred ca FMI-ul si-a dorit un asemenea rezultat : pare maidegraba “opera” unor limitati intelectual {ca sa nu folosesc o expresie mai dura,…}, incapabili sa simta realitatea evidenta si asta e motivul pentru care le-o voi creiona-o aici, stiind sigur ca nu o sa o vada {realitatea,bre!} nici acum : nu au simtul realitatii, asta-i clar !
Grupul de care vorbeam , nu realizeaza ca e desprins si izolat de realitatea romaneasca si ca, de acum, nu mai pot interveni, invocand injectia de capital, neputand justifica pozitia lor fata de o natiune suverana razvratita cu institutii cu tot, impotriva unui grup din ce in ce mai mic ce poate fi acuzat ca a cheltuit banii in discutie, in interesul lor, altfel…. pacientul ar fi viu ,nu ? Totodata, aceiasi declaratie a lui Jeffrey Franks , anuleaza orice justificare sau incercare de a ascunde realitatea, a puterii de la Bucuresti !Aceasta declaratie mai lamureste ceva : FMI-ul poate -de acum-sa inteleaga ca nu e suficient sa ai bani , trebuie sa ai si…creier ! Altfel…. ramai fara bani si nici nu poti acuza pe altii de asta !
Extrapoland, observam in Romania  cum se coaguleaza o fronda nationala si nu din diverse categorii de oameni ci din institutii : Armata, Politia, Invatamantul, Sanatatea, Agricultura,…. toate se strang incet sub acelasi steag de lupta, impotriva politicianistilor damboviteni , rataciti in propriile tenebre ! Facand aceasta observatie, nu tre’ sa fi mama Omida, sa intelegi ca intreaga clasa politica romaneasca se va prabusi curand:toti odata, tinandu-se strans de mânuţe , spre desfatarea intregii natiuni !
Cand se va intampla asta ? Curand: foarte curand !
Marius-Adrian Porojnicu
http://stareanatiunii.com/
http://singurafelina.blogspot.com/

Un comentariu: