Un Pa nereusit iar .....

VAD ACUM LA TV. CA PE PRIMUL LOC LA INCREDERE ESTE  GUVERNATORUL BANCII NATIONALE, MUGUR ISARESCU. ESTE, CA DOAR ESTE LA MASA SI IMPARTE TORTUL BUGETULUI TARII CU INFRACTORII SI TORTIONARII NOSTRII..
PE AL DOILEA LOC ESTE PATRIARHUL ROMANIEI, PENTRU CA EL A LUAT TOT CE SE POATE LUA DE PE SPATELE POPORULUI IN ULTIMII 160 DE ANI. ARE TOATE  PROPRIETATILE BISERICII SI CHIAR MAI MULT, ARE  TOATE VENITURILE LOR, ESTE  BINE REMUNERATA PATRIARHIA DE REGIM, PRIMESTE LEAFA SI LIBERTATEA DE A MULGE FARA FRICA SI DUMNEZEU, FARA A PLATI TAXE PE PE SPINAREA PROSTILOR CREDULI. ADUCETI-VA AMINTE DE BABELE CARE  INCONJOARA IN GENUNCHI BISERICILE SI MANASTIRILE DE NU STIU CITE ORI IN NOAPTEA DE PASTE.  ASTA CA SA LE MEARGA BINE SI SA AIBA SANATATE ELE SI FAMILIILE LOR. SI AU?
ASA CA IN MINTEA POPORULUI ACESTI 2 MAI PARTASI LA JEFUIREA NOASTRA, SINT PE PRIMUL LOC LA INCREDERE.
Pe scurt sint revoltata de tot ce se intimpla in tara, de  timpeniile de la tv. pentru indobitocirea noastra, de neputinta noastra  lasa, de faptul ca acest an l-am inceput noi ca popor, cu stingul.
Nu pot sa fac pauza de la  evidenta acestor nemultumiri. Eu mi-am facut doar datoria de  locuitor al acestor meleaguri.  Militantismul pentru o viata mai buna nu inseamna fascism.
Vedeti, nu ma pot abtine !!!
Curaj ! Viitorul apropiat este al nostru. Nu sint o valoare imi spun numai parerea personala.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Un comentariu:

  1. Tot ceea ce spui este adevarat,dar oare se mai incumeta astazi cineva sa ridice ciocul?

    RăspundețiȘtergere