Noapte sau zi


Pentru inceput as vrea sa va prezint o piesa facuta de mine in colaborare cu inca doi prieteni. As vrea sa va lasati cate o parere indiferent care ar fi ea.
Si apoi vreau sa spun despre cum devi un inger.



Ai nevoie de 3 lucruri:

Codul bunelor maniere (care trebuie sa le cunoasteti, daca nu gasiti aici)

Cele 10 porunci

Cele 11 reguli sataniste.

Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine
Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.
Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
Sa nu ucizi.
Sa nu fii desfranat.
Sa nu furi.
Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.
Nu-ti da opiniile sau sfatul decat daca esti rugat.
Nu-ti povesti necazurile altora decat daca esti sigur ca acestia vor sa le auda.
Cand te afli in lacasul altuia arata-i respect, altfel nu te duce acolo.
Daca un invitat in lacasul tau te enerveaza, trateaza-l cu cruzime si fara mila.
Nu face avansuri sexuale decat daca ai primit semnalul de imperechere.
Nu lua ceea ce nu-ti apartine decat daca este o povara pentru cealalta persoana si aceasta cere sa fie eliberat de povara.
Recunoaste puterea magiei daca ai folosit-o cu succes pentru ati indeplini dorintele. Daca negi puterea magiei dupa ce ai chemat-o cu succes, vei pierde tot ce ai obtinut.
Nu te plange de nimic din ceea ce nu esti implicat direct.
Nu face rau copiilor mici.
Nu ucide animale neumane decat daca esti atacat sau pentru mancarea ta.
Cand mergi pe teritoriu deschis, nu deranja pe nimeni. Daca cineva te deranjeaza, roaga-l sa se opreasca. Daca nu se opreste, (distruge-l) (si pun in paranteza pentru ca nu e nevoie sa-l ucizi, fa-l doar sa simta durere)

Asculta instinctul ce spune si nu urma nici una dintre regulile de mai sus indiferent ca sunt bunele maniere, reguli sataniste sau cele 10 porunci insa priveste aceste randuri ca fiind o invatatura ce iti ridica mintea la cer. Te lumineaza si te ajuta sa sti ce trebuie sa faci si ce nu. De ce sa urmezi si "poruncile" binelui si cele a raului?

Pentru ca raul si binele fac parte din noi, pentru ca raul si binele lucreaza impreuna. Alatura-te fratilor tai si respecta-i. Tot ce oferi cuiva, acelasi lucru ti se ofera si tie. Uneori chiar mai mult. Trebuie sa iti pese de felul in care esti si nu ignora acest lucru. Afla adevaraul din sufletul tau si accepta-l indiferent ca e bun sau rau.

Adopta sfaturi care crezi ca te reprezinta, elibereaza-ti sufletul de greutati si traieste-ti viata. Fi mandru de ceea ce esti, chiar daca stai in ploaie, daca te ninge si bate vantul. Primeste-le cu bratele deschise, aceste nu iti vor face nici un rau. Iti demonstrezi ca esti mai puternic decat credeai tu. Lupta pentru drepturile tale, daca e nevoie lupta nopti fara sfarsit. Pastreaza-ti echilibrul chiar daca e greu stiu, totul e greu...in special pretul libertatii, insa toti pentru unul si unul pentru toti ne va ajuta sa mergem pana la capat. Fi un inger liber care e in stare sa faca pe cineva sa sufere daca ii s-a incalcat teritoriul si libertatea. Insa in functie de situatie incearca sa rezolvi totul prin vorba, apoi prin fapte. Cea mai puternica arma este mintea.

Traieste in infinit...dar traieste fericit. Forum

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu