:: Liderii sindicatelor si ai pensionarilor, niste incapabili !!!!

Titlu: Liderii sindicatelor si ai pensionarilor, niste incapabili !!!!
Autor:: Odorica Ion
Articol: Sint revoltata cind vad la tv. acesti lideri care ar trebui, sa constituie motorul turat la maximum al nemultumirii societatii civile, ca sint niste incapabili, niste gingavi, care vor sa-si faca publicitate.
In primul rind liderii sindicatelor ,care nu au facut nimic in ultimii, sa zic 2 ani. Dupa ce s-a votat in Parlament in sept.2008, in unanimitate marirea salariilor profesorilor cu 5o% si a intervenit un moratoriu pina la 1 aprilie 2oo9, cind nu s-a intimplat nimic, ei in loc sa treaca la revolta extrema sa amine anul scolar, sa refuze sa incheie situatia scolara si sa participe la examenele de Bac., ce au facut si-au vazut mai departe de treaba, sa ia salariul tot pe vacanta, sa stea cu burta la soare ca sa fie pe placul guvernantilor.In tot acest timp toti liderii de sindicat s-au pupat in bot(in fund), cu guvernantii la sedinte pentru publiocitate la tv., ca sa prosteasca pe sindicalisti care trebuiau sa creada ca, se iau hotariri importante. Ciuciu !!! Nimic chiar daca timid, s-a exprimat ceva logic vorba, a fost vorba in vint a ramas.Asa si liderii Adm. Dintre toti bugetarii reprezentati prin lideri incompetenti avizi de faima, eu cred ca numai personalul medical si-a facut datoria in mod onorabil in continuare pina astazi, indiferent ce rahat se minca la intilnirile sindicate - guvern.
Dar acum vreau sa spun de ce ma intereseaza cel mai mult.Liderii pensionarilor. Niste gingavi care se pierd in istoricul nedreptatilor, facute de guvernanti de cind era bunica fata.
Ei cu toate ca spun ca au fost ingineri, economisti sint atit de ramoliti incit dau impresia ca au fost necalificati si acum abia rostesc primele fraze din viata lor.
Spun lucruri eronate care pe mine ma miniie, de ma fac sa umblu prin casa ca sa nu sparg tv. Spun ca s-a dat si s-a primit de catre pensionari 45 % din sal.mediu pe economie. Nu e adevarat. Spun ca... in gingaveala lor impiedicata. In mod special pentru a ii compromite si a le taia macaroana, moderatoarele ii tot intrerup ca sa iasa in evidenta ca sint, de la un club de bolnavi de altzeimar, deci nu merita luati in seama.
Acestea constituie caramizi, la baza pentru a ridiculiza si a nu trata cu toata seriozitatea cauza noastra la urma urmei a tuturor romanilor . Anihilarea sindicatelor, a org. de pensionari si a societatii civile, in ansamblul ei. Mai bine pensionarii si-ar pune reprezentanti la tv. mai tineri, mai dinamici nu neaparat pensionari pentru ca, prin fraze clare sa le apere cauza. Caci cu oameni in pragul senilitatii si deci a iesirii din viata, nu se stirneste decit mila si sila.
Si liderii de sindicat la fel numai gura este de ei, dar de facut nu fac decit publicitate pentru ei sa ramina in functii.
Sa-i vad acum ce fac cit se mobilizeaza ei, ca acum se vede atitudinea lor duplicitara.
Am sa stau cu ochii pe ei. Ca-mi vine cind ii vad sa le dau un pumn in fata,a-i dau de-a berbeleacul.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

11 comentarii:

  1. Bine zici Odorica!
    Ar trebui să se antreneze în această luptă PE VIAŢĂ si PE MOARTE, pentru pensionari, nişte VIITORI pensionari. Asta pentru că ei nu vor mai primi nici cât avem noi acum...la modul în care decurg lucrurile şi furturile în ţara asta şi în lume!
    Pote reuşesc să te completez cu un PA, la acest articol care este pe placul meu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu mereu am in vedere acest lucru, sa fim uniti !
    Te imbratisez cu drag,

    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  3. institutiile STATULUI sunt cica de vina ... deci ECONOMIE LA COMBUSTIBIL adica fara FESTIVITATI si CIRC politic militar ETC. si FISCUL pe cei cu AVERI URIASE indiferent de ETNIE !!! GENERALII si DIRECTORII sper ca vor RETINE aspectul altfel vor vedea ceva mai puternic decat CUTREMURELE !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Urmariti cum minte acest actor prost! Ma minunez. Usturoi nu a mancat gura nu ii miroase. JOs Basescu

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-e sila de tupeul acestui broscoi riios, asa cum l-am numit in alte articole, pe alte bloguri.
    Pe blogurile mele sint mai radicala. Aici sint mai selectiva.

    RăspundețiȘtergere
  6. trebuiau injumatatite toate salariile si pensiile actualilor si fostilor POLITICIENI PARLAMENTARI DEPUTATI SENATORI !!! nu mai zic ce diurne au primit acestia in 20 de ANI ETC ...!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am crezut ca au redus salariile si pensiile nesimtite de acum un an.Acum se spune de anul 2011.Minciuni !
    In alta ordine de idei am stat citiva ani din copilarie la Piatra Neamt pe str. Stalin, apoi s-a numit Lenin si apoi Bicazului.Tata era de acolo si erau multi frati. Mai sint veri acolo pe care cred ca ii cunoasteti.Au fost 7 baieti si 2 surori. Tot orasul Piatra Neamt e neam cu mine. Fam.se numea Petrescu veche acolo de 200 de ani si cea mai pricopsita.
    Numai bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  8. MIE MI-E RUSINE CA I-AM VOTAT...mai bine nu mergeam la vot!

    RăspundețiȘtergere
  9. Acum e mult prea tirziu !

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca niciodata nu e prea tirziu,m-as implica mai mult dar nu cunosc adresa sau telefonul sindicatului pensionarilor din bucuresti,sau asociatie sector 6 . DACA STITI O ADRESA SAU UN TELEFON VA ROG SA MA AJUTATI

    RăspundețiȘtergere
  11. Da dragă SANDA ! Da dragă ANONIM !
    Sunteţi tare IMPLICAŢI !
    ~
    ACEŞTI MOJICI care "ne conduc" ŢARA noastră :

    ** NU NE REPREZINTĂ !
    ** sunt COZI LA TOPOR !
    ** au ÎNCEPUT ... Falimentarea ei, PRIN Distrugere, încă din 25 decembrie 1989 !

    Acel FALS "Proces", ACEA Execuţie făcută ÎN CEA MAI SFÂNTĂ ZI, recunoscută mondial, şi TOATĂ NEMERNICIA care a urmat, DA ! ESTE A LOR ! Indiferent de "Partid" sau "Sindicat" !

    DA ! Ăştia TREBUIE ... SĂ SCOATĂ banul, NU noi!
    ~
    Cornelius,
    PS: da, am fost membru al partidului comunist român PENTRU A PLĂTI = COTIZAŢIE !
    Eram, ca toţi ceilalţi, ales dintre "cei mai buni" ! De fapt, O FORMĂ MASCATĂ, de a fi ŢINUT tot timpul "Sub Ascultare" (prin Jurământ !), "Sub Control" (prin activităţi care să-ţi CONSUME Timpul şi Energiile = şedinţe peste şedinţe, sortat cartofi, mitinguri, demonstraţii, Festivaluri ÎNCHINATE lui ceauşescu şi CLICII (Clica ... a rămas, TRĂDÂND spre propriul Beneficiu = căci, ăştia, ATÂTA ştiu, ATÂTA fac : TRĂDARE spre FOLOSUL LOR !)şi multe alte OCUPAŢII ... specifice.

    DA, dragă SANDA !
    DA, dragă ANONIM !

    Bună ZIUA ! Dar, CUI mă ... adresez !?
    ~
    Cornelius,
    Re-PS:

    Dar eu : CINE sunt ?
    Dincolo de CUVINTE ?
    Ca blogger, AM INVITAT "lumea" la ÎNTÂLNIRE ! În PARC !! ... nu VINE nimeni ...
    ... ăla, pentru o aluniţă !
    ... ăla, pentru ... burtă !
    ... ăla, pentru ... aia !
    ... şi tot AŞA !
    Fraţilor ! NU aţi vrut SĂ NE VEDEM ! NU aţi vrut SĂ NE CUNOAŞTEM ... CA OAMENI VII ! Aţi rămas "înfipţi" în FAŢA Monitorului ! ...
    NU MAI ZIC NIMIC !
    ~
    Cornelius,
    ~
    RASPUNS:

    Eu, deci TU, sunt :
    @-- mai întâi Om
    @-- apoi Român
    @-- apoi Credincios
    @-- APOI MOR, ca toată lumea.
    NU iau NIMIC cu mine ! Doar las:
    GÂNDURI, VORBE, FAPTE ...
    de ură,
    sau
    de Iubire !
    ...
    căci, eu SUNT al lui Dumnezeu !
    Doar că, trebuie SĂ AM GRIJĂ !
    Vă Iubesc pe toţi !
    Vă Iert pe toţi !
    Vă rog frumos SĂ MĂ IERTAŢI !
    Precis v-am "greşit" ... cu Voie sau fără voie ! Cu ştiinţă, sau fără ştiinţă !
    Vă rog frumos SĂ MĂ IERTAŢI !
    ~
    Cornelius ÎNCĂ ÎN VIAŢĂ !,

    RăspundețiȘtergere