:: Este o impietate sa rupem tacerea !

Titlu: Este o impietate sa rupem tacerea !
Autor:: Odorica Ion
Articol: Consider o impietate sa vorbesc acum despre orice. Nu pot vorbi despre amintiri, despre veselie, despre viitor, despre tot ce se poate, in alte imprejurari vorbi. Acum este un sacrilegiu de a vorbi. E vremea tacerii, tacerii dureroase, a unui intreg popor obidit, ajuns pe marginea prapastiei din cauza javrelor fara mila, care l-au biciuit pina acum sa dea tot si ultima sudoare pentru a face capriciile mai marilor puterii. Ultimului i s-a facut hatirul de a avea pe bambucciana sidista, mare parlamentar european. In ea ne este nadejdea sa ne reprezinte tara. In ce hal am ajuns. Unde ne este demnitatea noastra. Unde sint adevaratii barbati ai tarii. Nu se poate sa nu exiaste barbati adevarati curati si puternici care sa preia conducerea acestei tarii, prin orice mijloace. Se face apel ca s-ar fi infiltrat in rindurile pensionarilor destabilizatori( e o diversiune). Dar daca nemernicii tarii, conduc murdar trebuiesc folosite aceleasi mijloace pentru a-i da jos. Daca este nevoe tot prin violenta. Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte. Am fost pasnica, dar toata atitudinea mea pasnica, a luat o intorsatura de 180 de grade. Acesti nemernici, nu merita nici un fel de mila. M-a durut sufletul cind am vazut batrinii cazuti, cind am vazut citiva tipind deznadajduiti, cerind ajutorul celui de sus, parca chemind moartea. Ce vina au ei? Ce vina avem noi? Nu s-a intimplat, ce trebuia sa se intimple la revolutia din 1989, nu a fost dusa lupta pina la capat. A fost oprita la mijloc, cind incepea sa-si atinga scopul. Revolutia a fost neternimata, de aceea suferim acum.Dar sintem, pregatiti sa nu luam aceeasi plasa ca atunci. Sint oameni pregatiti, nu fripturisti gata sa sara, in fotoliile puterii. Nu astept raspuns, sa ramina tacerea. Tacerea rece dura, cu ochii sticlosi in noapte. Nu mai spun nimic. Stiu ca in telegeti fiecare ce am vrut sa spun. De aceea zic ca, este o impietate din partea mea, sa tai tacerea. Sa o las, caci stiu ca dupa ce v-a fi rau, va fi apoi bine.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

18 comentarii:

  1. pai am dat solutia ... blocarea parlamentului .... lasati intai masinile si avioanele... apoi armata de fisc pe AVERI !!! daca nu se da asemenea ordine atunci ROMANII sa IGNORE PARLAMENTUL si oamenii cu averi dubioase si sau AFACERI din POLITICA COMPLET !!! legile FEMOSAN ... asta este ULTIMA SOLUTIE !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca facem o cronologie a celor 2 deceni care s-au scurs de la " LOVİTURA DE STAT DİN 89'- "
    ca aia nu a fost REVOLUTİE cum zici tu, observam ca tot KGB-İST-STALİNİŞTİİ-İLİSTOO-BASİŞTİ sunt la putere...
    Şi vina nu este a acestor BRAVİ plantatori de panselute, pentru ca dupa felul in care au votat Romanii şi-au facuto singuri cu mına lor...
    iar acum nu le-a mai ramas decıt"haoleeeeoooo"-urile...
    Şi eu mai cred ca Ion Iliescu a facut mai mult rau tarii, in ultimii 20 de ani, decat Gh. Dej si Ceausescu la un loc. Diferenta este ca Gh. Dej si Ceasescu au fost ,,alesi'' de rusi, iar Iliescu de romani...! Şi tot İliescu trebuie judecat şi pentru distrugerea industriei şi agriculturi din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aşa ca draga mea Odorica,sorry, dar Romanya e un tren cu o destinatie catre NİCAİERİ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Parlamentul stie cum vor iesi tinerii din acel CONCERT ???http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/2010/05/concertul-ac-si-vremea-rea.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumesc pwentru comentarii. Este asa cum m-am asteptat si am sperat, cei inteligenti vor intelege ce am vrut sa spun in acest articol. Nu am scris in van,

    Cu bine, Odorica
    Mi-ati dat curaj ca, tocmai ma pregateam sa renunt la acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  6. duminică, 7 februarie 2010
    Caracterul Experienta si VIITORUL
    Va veni vremea sa nu mai Conteze Studiile !!! - ci numai CARACTERUL si EXPERIENTA acumulata in orice domeniu ... Pozitia sociala pe multi a ajutat ptr. participarea la marele JAF NATIONAL ! Al-Qaida este finantata subtil de catre marii bogatasi ai lumii care va hranesc pe multi cu chimicale si divertisment ptr. spalarea creierelor ! Puterea oamenilor sta in independenta lor fata de Tehnologie ! Prea multi copii vezi dependenti de zahar rafinat care este drog , calculator si telefoane mobile etc.

    RăspundețiȘtergere
  7. citez "Economia subterană depăşeşte, în acest moment, 40 de miliarde de euro. Aceste sume se află deja în România, trebuie doar să avem voinţa politică şi inteligenţa de a le aduce în zona fiscalizată." http://www.realitatea.net/voiculescu--scrisoarea-de-intentie-cu-fmi-trebuie-inlocuita-cu-un-plan-de-diminuare-a-economiei-subterane_713649.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Bună Ziua, doamnă Odorica ION !
    ~
    Eu TAC de mult ! Dar, "în felul meu" ... VOI TĂCEA ... şi mai departe, chiar DACĂ ... în "felul lor" (!):
    MĂ VOR REDUCE la tăcere !
    De altfel ... 6.700.000.000 ... de "TĂCERI", restul în ... LAGĂRE, pentru "a NU deranja" !
    ~
    Cornelius,

    RăspundețiȘtergere
  9. am mai spus pe forumuri ca vor urma SINUCIDERI ! http://www.antena3.ro/stiri/romania/procurorul-sef-al-dna-suceava-a-incercat-sa-se-sinucida_99271.html .

    RăspundețiȘtergere
  10. Bună Ziua !
    Dragă (nici nu mai contează, aşa că NU "te" superi) Odorica:
    Mă bucur pentru "promptitudinea" răspunsului !
    Asta mă supără cel mai MULT:
    NU SE VORBEŞTE !
    Se "lasă" ... la păstrare !
    ...
    DAR, NOI SUNTEM încă VII !!!
    Vorbim ... "pe muteşte" ... CĂCI:
    nu ne VEDEM !!!
    Nu contează ... aluniţa, sau burta ... !
    Când NE VEDEM ... TRĂIM CU ADEVĂRAT !
    ...
    "parole, parole, paroleee...", DALIDA (care, din păcate, s-a spânzurat !)
    ~
    V-am urmărit MEREU, însă ... TIMPUL MEU a expirat !
    Chiar DACĂ...VOI FI Prezent, eu SUNT mort !
    Căci ...
    vorbesc din MEMORIE !
    ori ...
    Memoria ESTE: ceea ce A RĂMAS, după ce AI UITAT tot !
    Iar, "memoria" COLECTIVĂ ... este:
    DICTATĂ !!!
    De "citit" ... O VA CITI, desigur, ... învingătorul !!!
    ~
    Cornelius,

    RăspundețiȘtergere
  11. Si tacerea este un raspuns. Noi vorbim "pe muteste". Eu stiu ce gindesc ceilalti, fara sa-mi spuna nici un cuvint, fara sa-mi faca nici un semn. Asta este performanta la care am ajuns, demna de invidiat.

    Cu respect pentru toti comentatorii,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  12. Iar si iar !
    ...
    ÎNCĂ mai sunt !
    ...
    totul nu-i decât O iluzie, deşi mulţi cred că ... mai multe !
    ~
    Cornelius,

    RăspundețiȘtergere
  13. SOLUTIA FINALA ptr. cine ESTE BARBAT in POLITICA – PARLAMENTUL BLOCAT si DICTATURA FISCALA pe cei cu AVERI in SPECIAL MEDII si MARI din orice PARTID POLITIC si ETNIE !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Prin venele BEBELUSILOR circula SANGE ... in acest timp PARLAMENTUL consuma RESURSE fara A VENI CU SOLUTII ... nici ACUM nu vedeti situatia CLAR ? sunteti sub HIPNOZA , DRESAJ si DICTATURA legilor date de PARLAMENT ! ACESTA trebuie imediat BLOCAT si veti vedea imediat ceva ce NU a vazut ISTORIA LUMII ... adica TREZIREA CONSTIINTELOR si ALTRUISMULUI ROMANILOR ! legile FEMOSAN si TRIADA Rabdare Intelepciune Constiinta ! SUCCES MAME si ROMANI TREZITI ... !!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mulţumesc Domnule Antiignorantu !
    Mi-am dat seama cât de supărătoare sunt cuvintele scrise cu majuscule !
    Nu promit nimic, dar, voi încerca să nu mai folosesc.
    Sunt "prea ... ţipate" !
    Şi nu vreau să răguşesc.
    ~
    Cornelius,

    RăspundețiȘtergere
  16. Ponta are curaj sa propuna blocarea parlamentului ptr. 2 ani? BARBATIA .....

    RăspundețiȘtergere
  17. se aduna multe energii negative in PARLAMENT .... CIOLANUL si IGNORANTA vor DISTRUGE MULTI COPII ... trebuie BLOCATE resursele ptr. PARLAMENT URGENT....

    RăspundețiȘtergere