:: E greu sa fii Basescu

Titlu: E greu sa fii Basescu
Autor:: Mar Ian VanGhelie
Articol: Mi-am dat si io seama, intr-un final, cat de greu e sa fii Basescu. Ce-i drept, i-ar fi fost mult mai greu daca nu castiga, dar nici asa n-a scapat.

Omu ie dintr-o bucata. Se trezeste, munceste, se culca, doarme, se caca, manaca, se uita la Mircea Badea, se duce la Nasu, etc, stiind ca toti ii vor raul: mogulii, clientela, colegii de partid, parlamentarii, oamenii de rand, tonomatele, sclavii care de-abia asteapta ocazia sa intoarca armele si sa-si razbune umilintele si care oricum sunt de vanzare, copiii care vor sa razbune palma primita de ala micu in urma cu 5 ani, pensionarii muribunzi, micii patroni de imm-uri, clasa mijlocie care incepe sa se confunde cu clasa de jos, si tot asa. Ai zice ca-i un popor intreg, dar nu e chiar asa, 5 milioane si-ar dona fericiti ficatu numa ca laba asta sa le mai hahaie o zi in nas.

Si, de parca n-ar fi de ajuns, mai are si doo fete: una cu F mare de la foarte-urata si cealata cu buze mari de colagen de-o fut toti bambooistii si nu scapa de ei nici la Bruxelles.

Voi va da-ti seama ce om e asta? Cat de rezistent e, ce tarie! Normal ca-si trage si el taria de unde poate, da tot rezistent se cheama ca e. Noroc cu muia aia de Nutzi de-i femeie de servici pe la tv, ca altfel ar crapa inima (vorba vine) in el.

Garantat VanGhelie !!! (http://vanghelieblog.wordpress.com/)
--
Visitor Ip: 188.25.62.57

7 comentarii:

  1. Dur, foarte dur, eu am scris articole mei rele, dar daca mai scriu ramin orfana.

    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare!!!
    Nu mi s-a parut prea dur , trebuia sa fi putin mai rau da e bine si asa :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Odoarica Ion, nu vreau sa ramai orfana, vreau sa ramai o fana. a mea.

    WaLy, orice sugestie e binevenita. pt asta e optiunea comentariilor, nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Dur pentru un pamflet, caci daca vrei sa faci un art.sa critici ... trebuie facut ca un manifest, ca sa trezeasca si pe cel care nu intelege umorul si doarme in opinci.Umor, este pentru oameni inteligenti, manifestul e pentru toata prostimea. Pamfletul da tenta de ingaduinta, de semi-iertare, chiar de simpatie abia retinuta, pentru personaje. Cind cioplesti un art.politic din topor, reactioneaza si inteleg mult mai multi, decit la un pamflet. Va spun din experienta.Aici sint elitisti si inteleg.
    De aceea am zis ca este dur, pentru un pamflet.

    Cu respect,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau sa fiu fana, ca este mai comod. Si nu ma reneaga nimeni.
    Cu simpatie,

    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  6. dara sa vedeti cand nu se respecta legile FEMOSAN - fidelitate extaz masaj omenie sfintenie altruism natural - Dumnezeu nu doarme .

    RăspundețiȘtergere