Cum seduci femeia Taur


Femeia Taur este femeia care place tuturor, deopotriva pentru senzualitatea ei înnascuta si de care este constienta, cât si pentru sex-appeal-ul pe care intentionat si-l cultiva înca din adolescenta.

Buzele frumos conturate si adesea pline, sânii grei si cu severitate strânsi în bluzele mulate ori lasati cu o candida nerusinare goi-goluti pe sub bluzele din materiale usor indiscrete, culorile vestimentare provocatoare contin un rafinament nevinovat ostentativ, care nu urmareste oferta sexuala cât provocarea erotica de factura adolescentina.

Nu va lasati pacalit de conversatia nevinovata a femeii Taur! Daca v-a facut dependent de gusturile ei, este posibil sa deveniti admiratorul definitiv al acestei femei suficient de conservatoare si de înzestrate erotic încât sa nu mai doriti sa plecati niciodata de lânga ea.

Pentru a va apropia de femeia Taur, spuneti-i ca este frumoasa (fiindca ea chiar este). Spuneti-i ca va simtiti bine împreuna cu ea (fiindca asta chiar este o realitate). Dar, mai ales, spuneti-i ca va plac casa, masa, draperia, gradina si tot ceea ce ea a pregatit, aranjat, cumparat ca sa va simtiti amândoi ca în al saptelea cer.

Lasati-va cucerit de felul în care femeie Taur va poate învata sa iubiti viata prin tot ceea ce da gust bun existentei în doi!

Sursa: e-astrolog

11 comentarii:

  1. Suna atat de bine... Sunt o femeie Taur... dar, credeti-ma exista si exceptii.

    RăspundețiȘtergere
  2. ..si ar mai fi multe de spus...:))

    RăspundețiȘtergere
  3. @April: Cu siguranta sunt inca foarte multe spus despre aceasta zodie.

    @iulia: nu asta a fost intentia mea ;)) doar ca vreau ca barbatii din vietile noastre sa fie constienti de ceea ce au langa ei in cazul in care nu si-au dat seama.

    @DoarEu: Ohoo si cate exceptii sunt :)

    Daca sunteti dispuse putem sa dezvoltam subiectul acesta "Femeia Taur"

    O zi minunata va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. hai maaaa.......eu sunt exact la granita ciudata dintre taur si gemeni:)):)) e de groaza cu mine, adica nu cu mine cu persoanele dragi:)) care unii imi zic "mama ce geaman a dracului esti"...si eu ii zic: "nu, nu asta cu a dracului nu vine de la geaman vine de la faptul ca sunt moldoveanca":)):))

    altcineva..." nu -i asa ca esti taur?" si " daaaaa si taur si gemeni":):))

    nici eu nu stiu ce sunt.....:)):):))\


    sunt gemeni, nu-i asa?:)):))

    RăspundețiȘtergere
  5. @Monica Olteanu: Stii ce este funny? Ca si eu sunt in aceeasi situatie :)) sunt penultima zi din taur si crede-ma ca de multe ori m-am intrebat daca nu cumva am cate ceva din gemeni :))
    Dar sa stii ca tine de ascendent. Nu sunt experta in zodiac dar am aflat de la anumite persoane specialize ca ascendentul influenteaza.

    RăspundețiȘtergere
  6. asta cu ascendentul habar nu o am...dar eu nu sunt nici geaman nici taur eu sunt doar MONICA


    :))
    dar pt G, sunt geaman ca sunt perechea lui perfecta din acest punct de vedere:)):)):)):))

    il las sa viseze:)):))

    RăspundețiȘtergere
  7. femeile taur sunt haimanale si le plac sexul bipolar, sau si saizecisinnoua

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu sunt femeia taur...Dar chiar mai sunt multe d zis:)

    RăspundețiȘtergere