:: Cand simti ca traiesti?

Titlu: Cand simti ca traiesti?
Autor:: RaZVvaNeL
Articol: [...] Atunci cand simti ca traiesti? Insasi cuvantul "a simti" ne duce cu gandul la emotie, deci se presupune ca trebuie sa ai parte de emotii. Un profesor de matematica cu siguranta nu ii va inunda cu emotii pe elevii sai plictisiti, gata sa cada sub banci de somn. O clasa de morti. [...]

---------------------
Mai multe pe http://deceneu789.wordpress.com/2010/04/23/cand-simti-ca-traiest/
--
Visitor Ip: 79.116.178.228

6 comentarii:

  1. Ciozvarta de articol mai bine nu o mai publicai deloc.
    "Insusi" este corect in limba romana. :)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Razvanel,am dori sa vedem articole complete pe 100 Ro. ...Te rog,se poate.

    RăspundețiȘtergere
  3. @100RO: Ok, desi as prefera ca unele articole sa fie citite in totalitate la mine pe blog, pentru ca anumite cuvinte sunt subliniate in BOLD sau anumite fraze aranjate intr-un anumit fel in pagina. Deasemenea linkuri si poze care dau un anumit sens articolului nu pot fi puse aici. Intr-un fel prefer sa citeasca lumea aici o parte si daca sunt interesati cu adevarat pot gasi articolul complet cu poze si culori la mine pe blog.

    @Dan Ioanitescu: imi asum greseala. probabil v-ati strans nepotii si ati sarbatori 2 saptamani la descoperirea ei. :) MEsajul conteaza, nu forma lui. :) Totusi unii oameni superficiali nu trec mai departe de forma mesajului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate Razvanel, mesajul conteaza. Uite bunaoara ai reusit acum sa transmiti mesajul ca esti agramat.

    "probabil v-ati strans nepotii si ati sarbatori 2 saptamani la descoperirea ei. :)"
    :)))))))

    Poate ca ai vrut sa scrii primul cuvant cu care incepe propozitia cu majuscula. Poate ca dupa "probabil" mai trebuia un "ca" si poate ca mai trebuia un "t" la "sarbatori" si ca 2 inseamna de fapt "doua". Poate ca asta ai intentionat sa scrii dar din pacate nu ti-a iesit... :)))

    Ia sa vedem acum daca propozitia ta are sens si cam cum ar trebui sa arate ea ca sa fie inteligibila:
    "Probabil ca v-ati strans nepotii si ati sarbatorit doua saptamani la descoperirea ei." :))))

    Limba romana nu este chiar atat de grea, chiar si pentru unul ca tine, care esti plin de mesaje. Mai pune si tu mana pe gramatica pentru ca nu este o virtute in a te exprima prost, ci dimpotriva denota superficialitate. Este putin invers decat afirmi tu. :)))))

    Cat despre mesajul articolului postat de tine aici... din pacate el nu exista, caci este doar o biata ciozvarta de articol.
    QED
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Din cate ati scris aici realizez ca sunteti un profesor de limba si litera-n-gura romana care si-a gasit vocatia de a preda pe bloguri, fapt demonstrat de aflarea dvs pe locul 2 la comentatorii de pe acest blog. Da domnule dan, sunteti un COMENTATOR ... si am o parere pe care nu vreti sa o stiti despre comentatori ;)

    Pe de alta parte am inteles mesajul si voi posta articole intregi pe 100RO.

    Sa fiti sanatos si o viata cat mai lunga alaturi de nepotii dvs cu care va bucurati citind ciosvarte :))))

    RăspundețiȘtergere