DACA STITI SAU DACA AUZITI, VA ROG

Va rog sa nu va suparati pentru acest apel umanitar! 
Am nevoie urgent pentru tatal meu, de o infirmiera de  zi, o persoana care a lucrat cu bolnavi la pat, cu experienta in domeniul medical. 
Tata este paralizat din anul 2004 iar acum este la reanimare la spitalul Colentina. 
Condiile de plata sunt foarte bune. 
Va multumesc pentru intelegere.

14 comentarii:

  1. Dan, imi pare rau pentru tine si tatal tau, iti doresc putere sa treci cu bine peste incercarea asta, si insanatosire grabnica daca e cu putinta, tatalui tau.
    Doar cu gindul si cu sufletul pot sa fiu alaturi de tine.:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Mariana, iti multumesc frumos pentru suportul moral.

    RăspundețiȘtergere
  3. E asa greu de gasit intr-un oras asa mare?...pfai! daca era in Satu Mare nu se punea problema...imi pare sincer rau,as vrea sa te pot ajuta cumva!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Tasha,
    E intr-adevar greu de gasit persoana potrivita pentru ca munca aceasta cere o anumita calificare. Tata are escare care trebuie ingrijite... ma rog, sunt mai multe lucruri...
    De fapt sunt trei infirmiere in momentul acesta dar la una va trebui sa renuntam pentru ca este neatenta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vezi ca la pagina de profil am trecuta o adresa de mail, da-mi un mail si te directionez mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dan, iti urez sa ai putere sa te ocupi de tatal tau, sa reusesti sa treci peste aceasta problema cu bine. Nu am cum sa te ajut altfel decat sa fiu langa tine, sufleteste, aici pe blog.

    Iti urez sa gasesti persoana potrivita, care sa se poata ocupa de tatal tau, asa cum iti doresti. Toate cele bune de aici de la Targu Mures. Ganduri bune...

    Cu stima,
    Subsemnatul

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi pare rau Dan de tatal tau,si eu sper sa se rezolve problema.Tocmai lucrez la un blog "umanitar",vom face o campanie AMPLA,prin care ne vom ajuta semenii la nevoie,si daca pana atunci nu vei gasi pe cineva,vom afisa si acolo anuntul.
    Acum imi amintesc,era mai la inceput cand ai mai venit cu un asemenea anunt,dar nu mai tineam minte ca tu ai fost,era chiar in primele saptamani,daca bine stiu.Sa ai noroc Dan sa il ajuti pe tatal tau,si voi pune link in sidebar catre anuntul tau.Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vrut sa scriu "pentru tatal tau" in loc de "de tatal tau" scuze

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am o verisoara asistenta care a ramas fara serviciu, dupa ce a nascut... a lucrat la un azil de batrani si apoi 4 ani in Italia tot cu batrani....si i-ar fi prins bine aceasta slujba. Din pacate, nu cred ca poate renunta la copilas care are 1 an si jumatate. E din Roman. Totusi o voi intreba maine...

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragii mei prieteni, Alexandru, Monica, Feri si Alina,

    Sunteti minunati cu totii si va multumesc pentru gandurile voastre bune si pentru urari. Sa va dea Dumnezeu sanatate si voua!

    Alina,
    daca nu poate verisoara ta, poate ca ea cunoaste pe cineva cu experienta, ca si ea. Ar putea sa primeasca o camera in apartamentul parintilor mei.
    In caz ca va fi nevoie, iata:
    d.ioanitescu@yahoo.com
    0722 657 357

    RăspundețiȘtergere
  11. Dane, azi am vorbit cu vara mea si ar fi venit in fuga mare pentru ca e intr-o situatie foarte grea cu banii, insa nu se indura de copilas.
    Cat despre alte persoana calificate, inca nu stie sa fie libere, dar daca va fi cineva sa vrea sa si merga la Bucuresti ??? - ma va anunta.

    Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  12. Alina,
    Iti multumesc. Ai facut deja foarte mult. Nu-i bai, mai caut. :)

    RăspundețiȘtergere