:: Sa pui totul la indoiala(Karl Marx 1818-1883)

Titlu: Sa pui totul la indoiala(Karl Marx 1818-1883)
Autor:: Odorica Ion
Articol: Sa pui totul la indoiala(Karl Marx).Mi se pare atitudinea cea mai potrivita. Sa nu te avinti cu capul inainte si sa ingurgitezi toate prostiile altora, sa cauti ca prin filtrul mintii tale sa discerni, ce este bine de ce este rau. Sa vazi daca nu este cumva ceea ce ti se serveste ca sigur si autentic, daca nu este o problema de conjunctura, de politica sau de suprafata.
Toata politica este de conjunctura, pentru a servi anumite situatii sau oameni, in momentul respectiv. Ceea ce ti se spune azi ca este alb, miine poate sa fie negru
ca taciunele.viata lui Karl Marx(1818-1883), care a facut copil cu amanta, menajera si la trecut pe numele altui stilp al comunismului,Friderich Engels(182o-1895) amindoi fiind coautori la Manifestul Partidului Comunist in 1848.
Karl avea deja 5 copii, cu nevasta, asa ca i-a dat unul si lui Friderich sa aiba si el, ca asa e in comunism, toti la fel si ce iti prisoseste dai la altul.Asa da revolutionar, asa barbat mai zic si eu.Dvs.barbatii cred ca tot asa ati face, daca v-ar prisosi un copil, prin batatura.
Acest mare parinte al Capitalului si al Teoriei valorilor, l-am numit pe Karl Marx,nu s-a sfiit sa mearga la un cunoscut care ii promisese o mare suma de bani si gasindu-l mort, a cerut famiei in numele mortului sa-si tina promisiunea.
Mare om, mare caracrter.
Am mai scris despre Lenin si multi altii, cu care nu vreau sa va mai plictisesc.
Am vrut ca in aceste vremuri,de rastriste pentru tara noastra jefuita de toti, sa vedeti ca nici cei care se spune, ca au fost curati si au luptat pentru popor nu au fost mai breji. Fiecare a fost corupt, hot si imoral la nivel mai mare sau mai mic. Si Lenin a fost hot si imoral. Si Karl Marx a fost imoral. Ei au stat in puf pe banii munciti de altii si luati prin hotie fizica si morala si au pritocit in mintea lor,cum ar fi o societate drepta, dar ei stind strimb. Special am pus acest articol, nu ca sa va dezamageasca, ci pentru a da curaj sa incercam, sa demontam miturile si sa sapam zi de zi la temelia coruptiei. Acesti talhari de drumul mare, lasati in pace vedeti pina unde merg. Si Lenin cu tot sifilisul lui, ii este mumia imbalsamata si acum dupa 85 de ani, cu atita cheltuiala. Asta se face numai pentru, a tine crezul politicii comuniste in picioare, sa mai prosteasca sute de milioane de oameni. Caci toate defectele lor, care sint ale oamenilor in general si ale lor mai mari, se stiau de atunci,se stiau si in continuare si acum, dar ca si la noi cei 2 analfabeti, sint tinuti pe nedrept ca far calauzitor, numai pentru cei din jur si pentru a fi gata la o adica. Mumia comunista gata si proaspat imbalsamata, sa mai ridice la lupta oameni nevinovati. Sa se mai distruga popoare. Pentru ce ? Nu este nimic adevarat, totul se pritoceste in camere obscure, fara legatura cu realitatea de zi cu zi. Acest lucru se vede si acum la noi cu ochiul liber. Dar ai nostrii fiind alesi de o mina de creduli, nu mai tin nimic ascuns, dau toata mirsavia pe fata.Ce le pasa, ce pot face cei napastuiti? Prin articolul luat mot a mot cu Lenin, vreau numai sa va atrag atentia, ca asa sint toti. Noi trebuie sa fim uniti si sa nu-i lasam sa faca in totalitate ce vor. Ei vor totul, noi nu avem puterea decit de a lua si noi o bucatica din tot tortul pe care si l-au insusit pe nedrept, prostind o mina de alegatori. Sa fim vigilenti cit putem, ca nu avem scapare. Am sa continui prin articolele mele sa va atrag atentia.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu