Locul unde de afli din punct de vedere spiritual

„Iata Eu stau la usa, si bat. Daca aude cineva glasul meu si deschide usa, voi intra la el, voi cina cu el, si el cu Mine.” Apocalipsa 3: 20

As vrea ca azi sa faci un test prin care sa-ti evaluezi locul în care te afli din punct de vedere spiritual.

Prima întrebare: este rugaciunea pasiunea vietii tale? Daca esti înflacarat pentru Domnul, atunci nu vei vedea rugaciunea ca pe o datorie, sau ca pe o forma de sclavie. Ea este de fapt o conversatie sincera cu Domnul în fiecare zi.

A doua întrebare: iubesti Cuvîntul Domnului? Eu cred ca daca inima ta este pentru Domnul, atunci tu vei cauta sa-l întîlnesti în Scriptura si vei cauta sa asculti Cuvîntul Sau predicat. Fa-ti timp sa citesti Biblia zi de zi.

A treia întrebare: urasti pacatul din viata ta? Urasti aceleasi lucruri pe care le uraste si Domnul? Cînd inima ta este fierbinte dupa Domnul, vei lacrima la aceleasi lucruri la care si El lacrimeaza si te vei bucura de aceleasi lucruri de care se bucura si Dumnezeu.

A patra întrebare: astepti reîntoarcerea Domnului? În inima fiecarui crestin care îl cauta pe Isus Hristos este o dorinta fierbinte ca Domnul sa revina, sa îl întîlneasca pe nori si sa stea cu El fata în fata. Asadar, astepti cu nerabdare sa îi iesi înainte? Sau sufletul tau s-ar teme daca ar fi ca El sa se întoarca astazi?

A cincea întrebare: îl aculti pe Domnul? Dorinta inimii tale este aceea de a-L bucura pe Domnul prin tot ceea ce faci? În Ioan 14: 15 Domnul Isus ne spune: „Daca Ma iubiti, veti pazi poruncile Mele.”

Vreau sa te întreb acum: care este temperatura ta spirituala? Esti fierbinte sau caldicel?

Daca în aceasta zi ti-ai descoperit starea inimii tale si ai ajuns la concluzia ca este rece sau calduta, ma rog ca sa raspunzi la usa, acum cînd Domnul înca bate. Deschide usa, lasa-l pe Domnul Isus sa intre si bucura-te de relatia personala cu El. Si inima ta va fi în clocot!

CARE ESTE TEMPERATURA SPIRITUALA A VIETII TALE? ESTI ÎN CLOCOT…RECE…SAU CALDICEL
de pe misiune.ro

Un comentariu:

  1. Cel care are o legătură spirituală adevărată cu CINEVA,sau CEVA, nu şi-o va etala pe tabla aceasta, "scrisă cu o cretă", pe care să o spulbere o mică pală de vânt şi să o trimită în derizoriu.:(
    Corectează titlul, ai scris "de" în loc de "te", scuze că zic, şi eu mai greşesc, nu mă supăr dacă mă corectează cineva.:)

    RăspundețiȘtergere