:: Stalin si poporul rus, libertatea ne-au adus !

Titlu: Stalin si poporul rus, libertatea ne-au adus !
Autor:: Odorica Ion
Articol: Foamete in Basarabia ordonata de Stalin
Stiti lozinca. Vazind ca se va face diferenta, la drepturile copiilor dupa anumite criterii neconstitutionale, mi-am adus aminte, fiind in cunostinta de cauza, cum au fost taiati de la toate drepturile, urmasii, vaduvele dar, mai ales copii vitejilor soldati romani, morti pe cimpurile de lupta in al 2-lea razb.mondial, de la Stalingrad pina in Muntii Tatra, mai departe nu au avut voie sa mearga(Berlin), ca sa ia rusii tot caimacul.
Urmasii si mai ales copii vitejilor, au suferit pentru ca sotii si parintii lor au mers la razboi, de parca au plecat de capul lor, caci se plictiseau acasa.
Stalin nu a murit, el vorbeste prin Boc.
Dar atunci eram socotita, tara invinsa si ordinul lui Stalin personal, era lege in Romania.
Hrusciov, a facut dreptate in 1956 dupa ce l-a declarat criminal pe Stalin, caci a omorit, prin infometare 6 mil.oameni. Stalin, a fost scos din mausoleu si aruncat la ciini.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

2 comentarii:

  1. Felicitari doamna!
    Hrusciov asa mitocan si kaghebist, adica tot un neam prost, a facut ce trebuia, dar atentie: in interiorul sistemului criminal comunist, care a functionat opresiv in continuare. Popoarele sovietice tot inrobite au ramas iar Porcul Rosu nu a disparut complet nici in ziua de azi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este, dar eu am redat doar o parte din ce s-a intimplat. Multumesc pentru consideratie !

    RăspundețiȘtergere