Negrii alungati


Conflicte rasiale in SUA: NEGRII sunt alungati din cartierele controlate de HISPANICI

autor: FrontPress 02.02.2013
azusaO familie de culoare cu trei copii adolescenţi şi un băiat de 10 ani a decis anul trecut să-şi petreacă vacanţa de Crăciun în oraşul Compton, din districtul Los Angeles, California. Problemele au început să apară imediat, zona fiind controlată de găştile de cartier formate din “latinos”, etnici proveniţi în principal din Mexic sau din ţări din America Centrală.
Los Angeles Times relatează un incident elocvent care l-a avut ca protagonist pe un prieten al familiei. Bărbatul a fost agresat de mai mulţi tineri care l-au “informat” că în acel cartier nu au ce căuta “ciorile”, aceştia folosind în ameninţările lor cuvântul “nigger”, considerat extrem de ofensator. Agresorii au mers până la ameninţarea cu un pistol a bărbatului, pe care l-au bătut până la urmă cu mai multe bări din metal.
A fost doar începutul… Atacurile asupra familiei au continuat cu o serie de incidente violente, provocate de etnicii hispanici, care controlează o mare parte din zona metropolitană a Los Angeles-ului şi a localităţilor din împrejurimi.
Oraşul Compton, care are o populaţie de circa 97.000 de persoane, era până nu de mult o localitate unde negrii erau grupul rasial dominant. Acum însă, conform recensământului din 2010, aproximativ 65 de procente din locuitori sunt hispanici, afro-americanii alcătuind doar 33 la sută din populaţie.
Autorităţile federale susţin că în ultimii ani mafia mexicană sau latino-americană duce un război nemilos împotriva găştilor de cartier formate din persoane de culoare. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu