Vreau si parerea altora, e sau nu asta culmea crizei economice?

“Chiar daca anul acesta numarul tarabelor a scazut fata de anii trecuti si numarul participantilor a fost mult mai mic, edilii spun ca se asteptau sa ramana cu profit."
Acesta fraza e culmea crizei economice dupa parerea mea ce defineste cel mai bine situatia deoarece Sarbatoarea Castanelor, gaura neagra din bugetul Baii Mari in anii infloritori ai orasului a facut profit de 212.000 de lei in an de criza. Ce e cel mai surpinzator e ca acesta e primul castig de pe urma organizarii Sarbatorii Castanelor din istorie.
Explicatia e simpla dar demonstreaza idiotenia alesilor locali cand vine vorba de organizarea de evenimente pentru ca anul acesta Sarbatoarea Castanelor a fost organizata mai mult de sponsorul principal nu de ei:
Secretul sccesului e:
“Chiar daca numarul agentilor economici a fost mai mic si cel al participantilor la fel, era de asteptat sa ramanem cu acesti bani”, a mai precizat viceprimarul. Diferenta fata de anii trecuti au făcut-o costurile mult mai mici fata de ediţiile precedente. În timp ce anul trecut Baia Mare a primit vizita a peste 10 delegatii de invitaţi si a avut un numar mult mai mare de artisti care au urcat pe scena, de aceasta data costurile au fost reduse drastic. „Am primit vizita unei singure delegatii din Ungaria. În plus, acest an nu a fost la fel de bogat ca reprezentatii. Am avut doar trei formatii notabile, în rest am apelat mai mult la tineri. Aceste diferenţe s-au regasit in costurile finale”, a adaugat Dolha.
Nu pot sa nu remarc matematica ireprosabila a viceprimarului, cred ca a facut liceul la farafrecventa. Speculantii ar spune ca scaderea costurilor duce la scaderea direct proportionala a incasarilor…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu