Vanga profeteste al 3-lea razb.mondial in noiembrie 2010. Care ar fi cauza sa?

Se cunoaşte foarte bine una din profeţiile celebrei prezicătoare bulgare Vanga:
“2010. Începutul celui de-al treilea război mondial. Războiul va începe în noiembrie 2010 şi se va sfârşi în octombrie 2014. Va începe ca un război normal, dar apoi se va face uz de arme nucleare şi chimice.
2011. Datorită radiaţiilor din emisfera nordică, niciun animal sau plantă nu va supravieţui. Musulmanii vor începe un război chimic asupra europenilor care se află în viaţă”.
Celebra prezicătoare bulgară, care a murit în anul 1996, este faimoasă pentru următoarele profeţii:
- data exactă a morţii lui Stalin (1953);
- incidentul nuclear de la Cernobîl (1986);
- Obama, al 44-lea preşedinte american, va fi de culoare neagră (2008);
- atacurile din 11 septembrie de la World Trade Center (2001);
- incidentul submarinului Kursk (2001).
Pentru anul 2008, Vanga a profeţit următoarele:
“Tentative de asasinat a patru şefi de stat. Conflict în Indonezia. Acesta va deveni cauza pentru declanşarea celui de-al treilea război mondial”.

Dar, în 2008, nu a avut loc vreun conflict major în Indonezia, cu excepţia a câtorva mici incidente obişnuite la graniţa cu Malaiezia. A greşit Vanga profeţia? Nu! Pentru că cei care au tradus din bulgară în engleză textul au făcut o mare greşeală: au confundat Indonezia cu Hindustan-ul. Hindustan se referă, în general, la India, şi, în special, la India de nord.
Aşadar, ce s-a întâmplat în India în anul 2008, lucru care ar putea duce la declanşarea celui de-al treilea război mondial, conform prezicerilor lui Vanga? Atacurile de la Mumbai (India ) din 26 noiembrie 2008. Ce s-a întâmplat atunci? Citim din revista 22:


“Cel puţin 101 de persoane, între care şase cetăţeni străini, au fost ucise şi alte 314 rănite la Mumbai (India), în explozii şi atacuri coordonate care au vizat câteva dintre principalele hoteluri ale oraşului. Atentatele au fost revendicate de o grupare necunoscută, Moudjahidin Deccan. Persoane înarmate cu Kalaşnikovuri şi grenade au atacat hotelurile Taj Mahal şi Oberoi. Alte  incidente armate au avut loc la Gară Centrală, spitalul Cama iar un taxi a explodat în sud-estul oraşului.
Teroriştii au comis cel puţin 10 atacuri simultane cu arme de foc şi grenade, în locuri unde se afla de obicei mulţi turişti şi oameni de afaceri occidentali. Martorii au declarat că atacatorii căutau cetăţeni occidentali. Teroriştii controlau hotelul Oberoi, ţinând zeci de ostatici. Atacatorii au cerut eliberarea tuturor mujahedinilor închişi în India. O delegaţie a Parlamentului European formată dintr-un spaniol, doi germani, doi britanici, un polonez şi un cetăţean magiar se afla la Mumbai, dar niciunul dintre membrii săi nu a fost rănit. Statele Unite, Uniunea Europeană şi ONU au condamnat ferm atentatele de miercuri din Mumbai”.
Din ştirea apărută pe BBC, aflăm şi locurile ce au fost atacate:
1) Gara Shivaji (Shivaji, 1630-1680, a fost rege al Marathei);
2) Cafeneaua Leopold (Leopold a fost numele a câtorva regi ai Belgiei, primul şi cel mai cunoscut fiind Leopold I, 1790-1865);
3) Casa Nariman (Nariman e primarul Bombay-ului; în India, primarul unei mari metropole e văzut ca un adevărat “şef suprem”, asemănător cu un preşedinte în metropola respectivă);
4) Hotelul Taj (aduce aminte de monumentul Taj Mahal, construit de împăratul Shah Jahan).
Întrebarea care se pune e următoarea: dacă Vanga are dreptate, atunci ce ar putea declanşa cel de-al treilea război mondial? Se ştie de zeci de ani conflictul dintre India hindusă şi Pakistanul islamic. Cu China în vecinătate şi ţările NATO în Afghanistan, toată zona aceasta India-Pakistan-China-Afghanistan ar putea constitui scânteia care să declanşeze cel de-al treilea război mondial. Spre binele nostru, să sperăm că Vanga s-a înşelat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu