Amenintari cu moartea, teroare la SPP

SERVICIUL DE PROTECȚIE ȘI PAZĂ A FOST TRANSFORMAT ÎN RING DE BOX, SUB NASUL ȘEFULUI SPP! Doi ofițeri din IGPR au fost bătuți măr, iar un colonel SRI a fost amenințat cu moartea. Tot în curtea SPP! 
AMENINȚĂRI CU MOARTEA, PICIOARE RUPTE, TEROARE LA SPP-UL LUI PAHONȚU! 

Un grup de ofițeri ai Serviciului de Protecție și Pază ne-au adus dovezi indubitabile referitoare la metehnele specifice mafiei ţigăneşti: recuperări, şantaj, ameninţări, loviri, tentativă de omor şi alte grozăvii. Toate îndreptate împotriva cadrelor SPP, SRI, IGPR care au avut îndrăzneala de a nu asculta ordinele grupului de crimă organizată ce salasuieste in institutie. Cerem public explicații de la directorul SPP, căruia i-au fost aduse la cunoștiință faptele petrecute în ograda sa, dar care a tăcut și tace mâlc. Din complicitate sau de frică? Vom vedea ce spun procurorii, cărora Exploziv-NEWS le-a înmânat o plângere penală în acest sens, pe numele lui Cătălin Voicu, Gigi Rizea și Lucian Pahonțu, ultimul fiind chiar șeful Serviciului de Protecție și Pază. Dacă un serviciu secret de calibrul SPP este scena bătăilor locotenenților unui interlop, iar victimele sunt spp-isti, politisti si ofiteri ai SRI, cum mai poate el asigura protecția și apărarea lui Traian Băsescu și a altor demnitari? La această întrebare poate ne răspund Președintele României și membrii CSAT, de a căror siguranță cu sinceritate ne indoim, atâta vreme cât Pahonțu nu e în stare să asigure siguranța propriilor ofițeri...
 http://singurafelina.blogspot.com/
Odorica Ion, http://blog.nouadreapta.org/ (blog nationalist si incorect politic).

11 comentarii:

  1. Educatia si Sanatatea SABOTATE -
    Acestea sant paralizate si de catre oameni din parlament ... liderii sindicali sant unii intimidati , amenintati , santajati sau si corupti . Multi din structurile de aparare vor apara romanii bugetari cu omenie si copii nu pe jigodiile care sant in cardasie cu parlamentari ce executa un Genocid in ROMANIA !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Antonescu si Ponta ... a fost spus ceva undeva de impozitari pe averi ... vrem sa vedem actiune ... altfel veti termina foarte prost in politica ... sau nu mai aveti informatori ... va dosre undeva de Viata romanilor ... Incompetenta si lasitate !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anti esti foarte combativ, dar ce facem noi? Cu o floare nu se face primavara. Toata lumea trebuie sa lase, lasitatea la o parte.De multe ori in istorie, numai intr-un singur moment de demnitate, se schimba radical la 180 de grade situatia.
    Dar oamenii acum sint preocupati de tot felul de nimicuri, de birfe si nu sint preocupati de viata lor de miine, de peste un an sau 10 ani. Sint marginiti si fara ei nu este sigur nimic. Important este sa inteleaga ca, acum se traieste un moment crucial, pentru noi ca tara si ca popor.Sa fie la inaltimea momentului.
    Pa,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  4. Bucurestiul se afla sub ocupatie Fascista
    Parlamentul si Guvernul nu mai pot oferi solutii in Romania , Genocidul se desfasoara in mod organizat si SIGUR ! ARMATA trebuie sa elibereze ROMANIA , daca ofiterii Superiori nu sant in stare sa studieze despre razboiul economic si Urmarile lui la nivel de POPOR , aunci degeaba au facut anumite materii in facultati si academii despre coordonarea resurselor umane si materiale etc. Acesti ofiteri superiori au facut un juramant , acum este momentul sa scoata capul afara din BUTOI si sa se uite in ce HAL a fost adusa ROMANIA , copii si batrani distrusi , tineri fara viitor , institutii DECIMATE MORAL si FIZIC , etc. , in timp ce Politicienii asteapta solutii salvatoare de la EXTRATERESTRI !!! Ofiterii Superiori care nu se simt in stare sa Apere si sa Elibereze Romania isi pot da DEMISIA ca sa nu se mareasca Puterea Haosului si GENOCIDULUI in TARA !!! REPET , Ofiterii superiori au facut in facultati ceva despre RESURSE ... ROMANIA se afla in plin JAF , Succes la Coordonarea Resurselor OFITERI PATRIOTI din Toate Structurile !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Odorica ce scriem noi vede toata Europa , romanii lupta fiecare dupa puterea lui fizica si psihica .

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai dreptate dar, sa stii ca ce scriem noi vede toata lumea, nu numai Europa. Si alte tari de peste oceam au aceleasi probleme ca si noi.
    Cititorii nostri, urmaresc cu atentie situatia din Romania si pe noi romanii, chiar si individual,pe noi, caci dezbatem si comentam, ACESTE CLIPE GRELE PRIN CARE TRECEM(dar inca nu sintem constienti).
    Iti doresc o seara linistita.
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  7. http://masofantasma.blogspot.com/2010/10/una-din-variantele-viitorului.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+AiGrijaCeVisezi-seIndeplineste+%28Ai+grija+ce+visezi-Se+indeplineste!%29 deja apar informatii pe internet ... ptr. cine mai crede ca gruparile fasciste mai au sanse in Romania

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuie anuntati ministrii si parlamentarii sa-si dea demisia daca nu au puterea morala si mentala sa propuna impozitarile cu cel putin 20 % a averilor facute din contracte cu statul etc. ... Romania se trezeste si nu are rost sa se ajunga si la varsare de sange din cauza unor impertinenti cu averi facute dupa revolutie pe spatele poporului ROMAN !

    RăspundețiȘtergere
  9. se va mari mortalitatea in Ro si vom vedea cum vor fugi politicienii ca sobolanii ....

    RăspundețiȘtergere
  10. Ponta si Antonescu trebuie sa stie ca fara desfiintarea parlamentului pe timp de cel putin 1 an Romania nu va iesi din criza din cauza multor sabotori si conexiuni diversioniste ale unor politicieni condusi de Forte Nocive Interne si Externe ale Romaniei !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Basescu si Boc -
    Acestia sant prizonierii firmelor de Cola , sucurilor firmelor straine si ale celor producatoare de alimente pline de Euri si alte chimicale , firmelor care vand produse petroliere din alte tari etc. ... deci romanii care vor o viata mai buna nu mai consumati din aceste produse decat daca santeti pe moarte sau in cazuri exceptionale !!!

    RăspundețiȘtergere