MOLIPSIŢI-VĂ DE OPTIMISM !

MOTO:
"VIAŢA ÎNCEPE LA 60 DE ANI !"


Da, chiar aşa, vă doresc să vă molipsiţi de optimism!
Ştiu că nu este uşor şi nu se prinde precum gripa.
Eu mi-am propus să gândesc pozitiv împotriva a tot ce se întâmplă prin lume şi mai ales în ţară. Deşi ziua mea a trecut deja, nu am reuşit să postez acest filmuleţ până acum din motive tehnice.
Monologul meu se adresează după cum ve-ţi observa tuturor celor pensionaţi sau în prag de pensionare.
Am promis doamnei Odorica Ion că o să-mi expun părerea referitor la viaţă şi vârstă şi mă ţin de cuvânt.
Peste 10 ani o să postez următorul filmuleţ ca să vedeţi ce înseamnă optimismul în viaţa unui om, care nu este lipsit de griji, ci dincontră!!!



5 comentarii:

  1. Bravo Mariana ! Mi-ai facut o mare bucurie. Sint 100% de acord cu tine. Mai ales in privinta calculatorului. Cind m-am angajat CALCULAREA SALARIILOR SE FACEA CU NUMARATOAREA.Numai sefa avea masina de calculat MECANICA(CU MANIVELA).Se spune ca tehnica a evoluat in ultimii 60 de ani, cit in toata evolutia ei de pina atun ci.Cu un singur lucru nu sint de acord, poate nu crezi dar eu corespondez pe calculator, de 3 ani cu 3 persoane de 90 de ani dintre care una, a avut 3 comotii cerebrale(datorita calculatorului s-a refacut cit de cit). Ai perfecta dreptate ca, prin intermediul calc. cunostii si iti faci prieteni in toata lumea, de toate virstele si profesiile. Doar ai vazut la mine pe bloguri si eu i-am transferat pe acest blog sa-i cunoasteti si dvs.autorii si cititorii acestuia. Inca odata, iti multumesc si m-am uitat cu sufletul la gura la video.Te imbratisez, iti doresc ani multi cu sanatate la pensie si sa mai vorbim si la vista de 90 de ani, ca se poate, numai activitatea ne tine mintea treaza .NOAPTE BUNA,
    ODORICA

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Odorica!
    Numai bine si sanatate si tie !
    Da o sa mai vorbim si la 100 de ani, eu asa mi-am propus!:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai bine batema dar lasa-ma sa rad,zicea Moliere...
    Aveti perfecta dreptate Doamna Mariana,doua sentimente ar trebui sa avem ıntotdeauna:recunoştinta pentru trecut şi speranta pentru viitor.Optimizmul este credinta care duce la mari realizari.Nimic nu poate fii realizat fara speranta şi ıncredere.
    M-a impresionat optimizmul dv. de a vedea trandafirul fara spini,ın comparatie cu tinerii de astazi care vad doar spinii uitand de trandafir...
    O zii placuta,
    Çav.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulţumesc domnule!
    Titlul e valabil pentru toată lumea: "MOLIPSIŢI-VĂ DE OPTIMISM!"

    RăspundețiȘtergere