Romanii, sclavii tiganilor


Autor: Mihai Tuburlui-ND Neamț
Ca marea majoritate a celor ce se lafaiesc in averi “fara numar” sunt tigani, nu mai e niciun secret pentru nimeni. Ca tiganii conduc Romania, iar nu ne mai mira! Ca toti bogatii tarii ce apar in toate topurile financiare anuale sunt corcituri tiganesti, o stie toata lumea: Ion Tiriac, Ilie Nastase, George Copos, Vasile Turcu, Sorin Rosca Stanescu, Dinu Patriciu, Dan Diaconescu, Sorin Ovidiu Vantu, Dan Voiculescu si lista poate continua la nesfarsit.
Acestia sunt doar o parte din tiganii celebri pentru care muncesc de se spetesc romanii. Niciodata nu am inteles de ce romanii si toata mass-media promoveaza numai tiganii fistichiu colorati si cu fuste multe! De ce toata lumea are ceva cu acestia? Pe cei care se afla in partidele politice, guvern, parlament si care sunt foarte bine integrati, nu-i vede nimeni?
De ce toata presa se leaga de tiganii care si-au pastrat obiceiurile si nu s-au romanizat? Intr-adevar si “cei cu fuste” fura de rup pamantul, dar acestia au pe mana numai infractiunile marunte. Talharia in strada si buzunaritul in mijloacele de transport in comun, fiind principalele veleitati ale acestora. De restul, cum ar fi subminarea economiei nationale si integrarea clanurilor interlope in mediile politice romanesti probabil ca se ocupa “baietii cu staif” (indivizii mai negriciosi ce conduc jeep-uri cu geamuri fumurii), cei ce au patruns in societatea noastra pe locurile rezervate in scoli si universitati. Din pacate se vrea voita aceasta confuzie intre tiganii mai inapoiati(cei care isi pastreza traditiile) si cei mai rafinati(cei cu case la Monaco ori pe Riviera Franceza).
Oricum, un lucru este sigur. Muncim si pentru unii si pentru ceilalti, la fel de mult. Pentru unii, ca lucram in firmele lor pe 150-200 euro lunar, iar pentru ceilalti, ca le platim taxele si impozitele din care “supravietuiesc”. Cum zice si inteleptul: “Obrazul subtire, cu cheltuiala se tine”. Munciti romani, munciti! Pentru ca in viata cel mai important nu e banul, ci timpul!
Sursa: http://blog.nouadreapta.org/ (blog nationalist, incorect politic).
http://odorica-dariaion.blogspot.com/

Un comentariu:

  1. Ai optiunea sa nu mai muncesti pentru ei, traiesti in democratie!
    ia-ti bocceluta si cere-i altui stapan alb, roman, sa-ti dea privilegiul sa muncesti pentru el!
    Poate pigmentul te va stimula sa mucnesti mult mai mult decat o faci acum!
    :)

    RăspundețiȘtergere