Cutremur Imobiliar

Timp de cateva luni au circulat prin Brasov, doua autobuze si mai multe masini care aveau inscriptionate mesajul: "In 10.10.'10 va fi Cutremur Imobiliar". Pe site-ul www.cutremurimobiliar.ro, care era trecut pe aceste masini, alaturi de mesajul de mai sus, nu se ofereau niciun fel de informatii. Doar mesajul care anunta iminentul cutremur, un ceas, un cronometru care arata timpul ramas pana la cutremur si un buton care te indemna sa-ti introduci datele pentru a fi printre primii care afla ce inseamna acest cutremur.

Pe data de 10.10.'10, asa cum fusese promis, cutremurul s-a declansat si secretul a fost dezvaluit. Compania imobiliara Lord Of Lands, din Brasov ofera Terenuri Gratis!!! 

Special pentru acest lucru a fost creat un site nou: www.TerenuriGratis.ro care descrie proiectele in cadrul carora se dau parcele gratis si care avertizeaza ca nu este vorba despre un program social. Mai mult, cel care doreste sa primeasca o parcela gratis va trebui sa treaca prin mai multe etape, etape de "filtrare", in care responsabilii din cadrul companiei vor decide daca acel om indeplineste conditiile cerute pentru a primi terenul gratis.

Asadar, daca te intereseaza sa ai o palma de pamant langa Brasov sau in zona Bran-Fundata, acceseaza www.TerenuriGratis.ro si urmeaza pasii descrisi pe site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu