Romania, We Did It!

Sambata ne-am strans peste 150.000 de romani dornici sa traim intr-o tara mai curata si sa aratam ca schimbarea se poate produce si de jos in sus! Am strans peste 200.000 de saci de gunoi si am lasat natura sa respire! Cel mai important: am aratat ca putem!
Felicitari voua! Tuturor celor care ati inteles ce inseamna LDIR si ati dat un exemplu celor din jurul vostru!
Stim ca ziua de sambata v-a lasat si un gust amar. Nu iti dai cu adevarat seama de gravitatea problemei pana nu te afli in miezul ei. Nu uitati insa ca LDIR nu s-a incheiat pe 25. Campania cea mai importanta abia acum incepe si vom avea grija sa suflam in ceafa autoritatilor pana cand schimbarile la nivel de infrastructura si legislatie actuala vor fi implementate.
Mai stim si ca organizarea nu a fost de nota 10, dar nu uitati ca toti cei care au lucrat in cadrul acestui proiect au depus o munca voluntara timp de aproape un an de zile si au pus mult suflet in tot ceea ce au intreprins. Am fi vrut sa avem in fiecare comuna cate un organizator, dar nu uitati ca tot de voi depinde sa alegeti un primar gospodar! ;)
Vrem feedback-ul vostru, pentru ca data viitoare sa o facem si mai bine! :) Asa ca am pregatit un formular :) : http://sp2.ro/fbLDIR
Nu in ultimul rand, stim ca este suparator sa vedeti sacii plini de deseuri stranse de voi inca asteptand sa fie ridicati de pe marginea drumului. Fiti fara grija, s-a intamplat si in celelalte tari, procesul de colectare tinand pana la 4-5 zile in functie de parteneriatele incheiate in zonele respective cu companiile de salubrizare. Orice sesizare este insa binevenita si puteti apela callcenter-ul LDIR – 0318 21 21 21 – pentru a reclama situatile de acest tip.
De asemenea, va asteptam sa ne povestiti cum a decurs ziua de 25 pentru voi si echipa voastra. Vrem sa publicam toate impresiile, bune sau rele, pe blog, asa ca asteptam sa ne scrieti la adresa povesti@letsdoitromania.ro. Povestile vor fi publicate aici:http://blog.letsdoitromania.ro/povesti-de-25/
Primim cu mare drag si fotografii la adresa poze@letsdoitromania.ro. Le vom publica aici:
http://www.letsdoitromania.ro/peisaj-de-25-septembrie/ si vom face, de asemenea, si o selectie de fotografii de tipul “inainte si dupa” pe care sa le afisam zilnic pe prima pagina a blogului.
Acestea fiind spuse, comunicatul oficial post 25 septembrie poate fi consultat aici:http://sp2.ro/comLDIR, iar cu rezultate finale si vesti la fel de bune revenim saptamana ce vine! :)
Multumim sponsorilor care au facut posibila actiunea de pe 25 si ii felicitam pentru decizia lor de a sustine acest proiect! Acestia sunt: Acvatot, BursaTransport, Euro Mini Storage, Renault Trucks, Urban, Romprest, TEMAD Co. Brasov, SC SPARD TEAM SRL, Bricostore, Arabesque, Avon, Intersnack, Saint Gobain, MiniMAX Discount, Miniprix, Carrefour, Badea Clifford Chance si DHL!
Lista completa a suporterilor LDIR poate fi consultata aici: http://sp2.ro/suporteri
Felicitari, Romania! Am reusit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu