:: Mi-a fost rusine, de rusinea lui !

Titlu: Mi-a fost rusine, de rusinea lui !
Autor:: Odorica Ion
Articol: Acesta este adevarul. Vazindu-l aseara pe presedintele nostru, ales cu voturile a peste 5.mil.de catateni ai tarii noastre,i-a fost rusine de rusinea lui. Nu am rezistat sa privesc tot. Dar nici nu am schimbat canalul, am privit fara sunet. Si fara sunet era mai sinistru decit cu sunet. Chiar de la prima imagine cind si-a inceput discursul, probabil inconstient de proportiile catastrofale ale vorbelor sale, vorbite animalelor nu oamenilor. Fata rosie, figura de om consumat, intreruperile pentru a-si inghiti saliva, ca ultuimul palmas cu ziua la birt, m-au facut sa nu rezist sa mai ascult. Asa ca dupa inchiderea sonorului fata lui hidoasa si plina de rautate m-a oripilat, mi-a dat adevarata dimensiune a catastrofei in care ne aflam. Catastrofa umana, catastrofa poporului nostru, sursa vietii rele pe care o ducem.
Parca mi-a fost dor de expunerea tiganilor, de incuscrirea cu puternicii zilei, in toata splendoarea lor cu fuste crete, el in genunchi fericit, salbele de galbeni, castelele cu tunulete fara utilitati, mesele lungi pline, imbelsugate, de elicopterele care arunca din inaltul cerului petale de trandafiri.
Totul face parte din teatrul absurdului, pentru mine si cred ca pentru fiecare dintre locuitorii acestei tari.Cum s-au schimbat lucrurile de azi pe miine, cu desemnarea lui Boc a patra oara Prim Ministru, cu scurgerea bogatiilor tarii si a imprumuturilor in miinile hulpave, pentru interese meschiner,ca alegerea unui partid aflat acum la putere a unui presedinte care chefuia, stiind ca tara este in catastrofa economica. Toate aceste oare au trezit un sentiment de vinovatie celor, care i-au votat pe acesti nemernici, calaii nostrii? Caci cu ajutorul lor al votantilor, nestiutori si nebagati in seama de nimeni timp de 4 ani, votul lor ne arde acum la buzunar, la spitale unde este in joc viata noastra si care se stinge nestiuta din lipsa de fonduri, duse in campaniile electorale in dansurile cu etniile noastre. S-a dus si proprietatea suverana asupra limbii noastre frumoase, care a fost ciuntita, in a fi anumite materii impuse prin lege in limba altei etnii.Asta numai pentru a retine UDMR, la coalitia de la conducerea tarii, pentru a se vota toate timpeniile cu majoritate in Parlament.Acest om, ca numai el este principalul artizan caci, ceilalti au foat acaparati prin santaj, e diavolul in persoana caci nicaieri in lume, presedintele nu este asa crud cu poporul lui.
Oare noi cind ne vom trezi, din mahmureala care ne-a cuprins ?
Caci ca presedintele nostru reales, nu cred ca se va trezi vreodata. Este pierdut definitiv pentru noi.
V-a fii greu, foarte greu sa putem sa ne descotosi, de acesti adevarati criminali ai poporului nostru, dar nu imposibil.Am vazut la tv. strigarea sa se ridice toata lumnea de la copii pina la batrinii neputinciosi, care au dat dovada de mai multe vitejie decit cei tineri.
V-a fi greu dar nu imposibil.Sintem in ceasul al 13 si coborirea noastra pe topogan v-a fi vijelioasa si de necontrolat. Sa nu ne imbatam cu apa rece. Sperietaoarea cu Grecia nu se sustine caci, in Grecia salariile si pensiile sint asa de mari incit noi nici nu putem visa. Mai degraba Argentina este exemplu care, ajunsese-ra sa faca troc cu mincarea si imbracamintea si cu tot. Noi spre situatia Argentinei de acum citiva ani ne indreptam. Ce este de facut? Stiti dvs., la fel de bine ca si mine. Jos cu ei prin orice mijloace. Sa aratam ca nu sintem un popor de animale, care ne supunem unor oameni neinformati, adica alegatorii si citorva mii de romani din diaspora, care nu au realizat ca ne pecetluiesc soarta prin votul lor.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
P.S. Am zis ca nu ma mai adresez dvs.direct.Dar mai pun cite un articol din cind in cind. Ca acesta.
http://odorica.blogspot.com/
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

12 comentarii:

  1. Nu mai suport sa fiu reprezentat de acest alcolist. Ma apuca nervii cand il vad. El chiar crede ca ne prosteste in fata?

    RăspundețiȘtergere
  2. :)
    Pasiune, i-a prostit pe suficient de multi pentrua fi pentru inca un mandat pe tronul "zeului"!

    Nimeni in tara aceasta nu spune ca aceste masuri luate functioneaza de 20 de ANI!
    Noi suntem in criza de 20 de ani.
    Salariile sunt sub nivelul celor din UE, chiar si un negru din sud africa castiga mai bine, muncind ca zilier; pensiile sunt mult sub nivelul celor din UE, iar banii rezultati din mentinerea scazuta a salariilor si pensiilor nu au fost reorientati spre infrastructura, asa cum spunea boculetzu, ci direc in buzunarele smecherilor.

    De 20 de ani ROMANIA SE AFLA IN CRIZA!
    Nenea de la FMI vorbea de impozitarea bogatilor, adica de cei ce si-au facut averi fabuloase in acesti 20 de ani cat Romania a fost mentinuta in criza!

    Daca romanul ar fi destupat la minte, si nu ar mai destupa sticle cu alcohoool, poate situatia ar fi alta.

    RăspundețiȘtergere
  3. De aceea cu toate ca mi-e sila, de subiectul "politica", imi calc pe suflet si caut sa arat adevarata fata a guvernantilor.
    Numai acest lucru ma mina, sa mai scriu. Nimic altceva.

    Cu bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  4. Declaraţie publică !

    ...şi eu l-am votat PENTRU a nu "ieşi" celălalt ! Atât.

    EU l-am votat, eu ÎL DAU JOS !

    Eu deja SUNT ÎN STRADĂ !
    (chiar dacă ... între timp ... voi AVEA vre-un accident (bineînţeles ... MORTAL)

    Să ştie "făcătura" asta:
    Oamenii NU SE LAUDĂ cu "greşelile făcute" !

    îl citez ... aproximativ:

    "...HĂĂ ! ... HĂ!...hă!" (i se terminase ... aerul...din PIEPT)
    "EU AM ARS O FLOTĂ!...hî...hî...hî...", (iar a rămas fără AER)


    DEJA a rămas ... fără ... POPOR !
    ~
    Cornelius,

    RăspundețiȘtergere
  5. Doar atat si nimic mai mult!
    :)
    Il doare-n turul pantalonilor ca a ramas fara popor!
    Zeus are puterea, iar poporul este doar un concept manipulat cu abilitate de catre cei cu buzunarele doldora.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si uite asa de prin '89 incoace, tot avem de-a face cu generatii de sacrificiu si conducatori care ne spun ca asta e ultima oara cand strangem cureaua. Am mai avansat cateva gauri si mai trist e ca nimeni nu face nimic desi cutitul a ajuns la osul multor oameni.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu de cind ma stiu din 195o aud aceeasi placa, ca generatia nostra este generatia de sacrificiu si pentru generatiile urmatoare v-a curge numai lapte si miere.Nu este de la 1989. Minciuna asta este permanenta

    Cu bine,

    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  8. meritam ceea ce ni se intimpla desi suntem pe teritoriul europei noi nu suntem nici pe departe europeni suntem o adunatura de nenorociti care ne tragem din sirienii care formau legiunile romane care au cucerit dacia se spune

    RăspundețiȘtergere
  9. odorica are dreptate minciuna este permanenta noi suntem o minciuna noi nu existam am existat o singura data cand am fost condusi de niste straini dupa aceea am disparut nu o sa fim niciodata precum sarbii precum croatii precum polonezii precum ungurii nici macar precum bulgarii v-am plictisit prea mult asa e va las

    RăspundețiȘtergere
  10. este adevarat suntem un popor de betivi (consumatori de alcool) tineti cont de faptul ca producerea alcolului in gospodariile particulare nu este controlata va dati seama cat se bea in tara asta? cred ca se bea mai mult decat se respira de asemenea cred ca suntem singurii din europa (eropa)care ne batem nevestele (la sate mai ales) iar va plictisesc

    RăspundețiȘtergere
  11. Este prima data cind aud, aceasta noua viziune asupra formarii poporului nostru.
    Si subiectul cu bautura la romani si batutul nevestelor este un subiect greu de suportat pentru oricine.

    Cu bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  12. Amagitoare este SPERANTA care se bizuie nu pe fortele proprii,ci pe NENOROCİREA altora.De altfel şi nenorocirea, ca şi contrariul ei, nu dainue mult printre oameni şi lesne se constata ca soarta se ınclina de la una la alta...

    RăspundețiȘtergere