:: Cum isi permit...

Titlu: Cum isi permit...
Autor:: http://www.noapteaiguanei.ro/?p=3875
Articol: Cum îşi permit cei de la Romtelecom să abuzeze de timpul nostru?
Ultima factură primită de la această firmă foarte… inventivă, conţine o mare… surpriză!
În ce constă marea SURPRIZĂ?
Îl OBLIGĂ pe abonat să accepte o ofertă de asigurare de la firma de asigurări ASTRA, sau, după caz, să îşi piardă timpul pe la ghişeele Romtelecom pentru a anula o poliţă de asigurare pe care nu a solicitat-o.

"În cazul în care nu sunteţi de acord să beneficiaţi de poliţa de asigurare a locunţei gratuită oferită de ASTRA până la data de 17.07.2010, vă rugăm să vă prezentaţi la oricare dintre sediile magazinelor Romtelecom în termen de maxim 10 zile de la data facturării şi să ne informaţi cu privire la dezacordul dumneavoastră cu privire la aceasta, urmând ca ASTRA să anuleze respectiva poliţă de asigurare. În situaţia în care nu vă veţi exprima dezacordul conform celor de mai sus, vom considera că v-aţi exprimat acordul [...]"

Nu mă interesează ce facilităţi oferă această firmă de asigurări clienţilor săi. Nu mă interesează ce "jocuri" face împreună cu Romtelecom, dar nu mi se pare normal să mi se bage pe gât o asigurare pe care sunt liber să o fac atunci când doresc şi cu ce asigurator doresc eu.

Şi uite cum, dacă nu sunt de acord să fac jocurile Romtelecom şi ASTRA, trebuie să îmi iau din timpul meu şi să umblu… pentru ce?

Mă miră faptul că celelalte firme de asigurări acceptă o asemenea situaţie…
--
Visitor Ip: 89.136.166.168

3 comentarii:

  1. Părerea mea (din "imediat"):
    :
    Asistăm LA O "Naştere" !
    Cele două SISTEME (capitalist şi comunist) AU FUZIONAT !
    ACUM (după "schimbul" de EXPERIENŢĂ), ăştia ... NU FAC ALTCEVA, decât ... SĂ FOLOSEASCĂ metodele NOU INTRATE !
    ~
    KGB, FMI, Mosad ... aceeiasi, de data asta: împreună !!!
    ~
    "Că aşa-i în TeniS !"
    ~
    Cornelius,

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai daca e gratuita inseamna ca este o capcana.... Nimic, dar absolut nimic nu este gratis pe lumea aceasta. Nici Eva nu s-a dus cu marul degeaba la Adam.

    Pot fi dati in judecata pentru practici ilegale? Ia intreaba rogu-te de curiozitate un avocat. As face-o eu dar inca nu am primit instiintarea.

    RăspundețiȘtergere