Asa cum gandeste omul, de James Allen

Asa cum gandeste omul,de James Allen

Incepand de azi voi traduce si voi publica cartea "As a man Thinketh" de James Allen.Foarte multi prieteni si cunostinte mi-au cerut acest lucru,dupa ce le-am explicat ca pentru mine aceea carte este ca si biblia pentru un preot.Ma ajuta sa fiu mai bun,sa am ganduri mai pure,si sa fiu mai ambitios si perseverent in orice fac.Dupa ce am tradus toate cele 7 capitole,cartea va fi valabila si in format pdf.

Cuvant inainte

Acest mic volum (rezultatul meditatiilor si experientei) nu este o brosura epuizanta despre atat de mult pomenitul subiect despre puterea gandului.Este mai mult sugestiv decat explicativ, obiectivul sau fiind stimularea oamenilor pentru a descoperi si percepe adevarul;

omul este creatorul propriei fiinte, datorita gandurilor care le trec prin minte,si pe care le "incurajeaza" ;omul este maestrul tesator,atat al hainelor caracterului din interior,cat si al hainelor circumstantelor din exterior, si daca pana in prezent, ei au tesut doar circumstante de ignoranta si durere, de acum incolo vor putea confectiona iluminare,si fericire.

James Allen
Urmeaza Capitolul 1



Un comentariu:

  1. Va multumim pentru bunele intentii si pentru munca deosebita de a traduce aceasta minunata carte! Ea poate fi, insa, cumparata de aici: http://selfcoach.ro/selfcoach/product_info.php?products_id=469 Volumul tiparit contine si o serie de Consideratii extrem de interesante, semnate de Constantin D. Pavel.

    RăspundețiȘtergere