Te-ai pregatit pentru comisioanele de Valentine's Day?


5 februarie 2013
Promotii si oportunitati la eMAG
Zeci de promotii noi incep de astazi la eMAG. Am selectat cateva din acestea pe blogul Profitshare, astfel incat tu sa le incluzi in promovarea din afiliere si sa castigi mai multe comisioane.

Castiga comisioane de Ziua Indragostitilor

Apropierea unei sarbatori precum Sfantul Valentin reprezinta o ocazie prielnica pentru a genera conversii in conturile Profitshare. Pentru 14 februarie multi utilizatori de internet vor cauta cadouri pentru persoana iubita, iar tu poti sa le vii in ajutor cu sugestii si recomandari din eMAG.ro. Promovarea realizata astfel va fi recompensata prin comisioane pentru fiecare achizitie. Pregatirile pentru aceasta perioada de cumparaturi trebuie realizate din timp, iar in acest sens am pregatit pe blog o serie de sfaturi, alaturi de categorii de produse ce pot fi folosite ca idei de cadouri in promovare.

[afla mai multe]

Invata din experienta lui Claudiu Bita

Pe Claudiu Bita il recomanda review-urile accesibile pentru utilizatorii de internet si noutatile in materie IT pe care le publica in website-ul sau afiliat. Acesta lucreaza cu pasiune la articolele sale si si-a exprimat pe blogul Profitshare viziunea proprie in ceea ce priveste piata de afiliere. Conform acestuia, faptul ca numarul afiliatilor din Romania este in crestere necesita adaptarea permanenta a strategiei de promovare. De asemenea, acesta ne vorbeste despre cateva considerente legate de piata de achizitii online ce nu ar trebui neglijate pentru cei ce realizeaza marketing afiliat.

[afla mai multe]

Fii la curent cu Profitshare!

Urmareste-ne pe Facebook si pe Twitter pentru a fi permanent la curent cu noutatile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu