Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus - devine film!

BÂRBAŢII SUNT DE PE MARTE, FEMEILE DE PE VENUS

Reese Witherspoon
Best-seller-ul lui John Gray, tradus în toate limbile de mare circulaţie, considerat manualul relaţiilor de dragoste din ziua de astăzi, urmează a fi ecranizat!!!
Cartea a ajutat milioane de cupluri să îşi îmbunătăţească relaţiile şi să înţeleagă cât de diferiţi sunt bărbaţii de femei în ceea ce priveşte modul de comportament, nevoile emoţionale şi stilul de comunicare. Oferind sfaturi referitoare la comunicarea fără conflicte şi permiţând cuplurilor să îşi dezvolte intimitatea, acest ghid s-a vândut în peste 7 milioane de exemplare şi a rămas 121 de săptămâni pe lista de bestsellere.
În anul 2010, Summit Entertainment şi-a adjudecat drepturile de ecranizare a cărţii “Men Are from Mars, Women Are from Venus”, iar în ianuarie 2011 i-a angajat pe Harry Elfont şi Deborah Kaplan (“Leap Year”, “Can’t Hardly Wait”, “Made of Honor”) pentru a elabora scenariul.
Primul pas în vederea introducerii proiectului în faza de producţie a fost instalarea lui Bryan Buckley în scaunul de regizor, iar dacă numele acestuia nu vă sună cunoscut, menţionăm că este vorba despre un debutant în domeniul regiei de lungmetraj, dar care a obţinut zeci de premii în calitate de regizor de reclame publicitare şi scurtmetraje.
Rolul principal feminin din “Men Are from Mars, Women Are from Venus” va fi interpretat de Reese Witherspoon, care tocmai a lansat drama “Mud” la Festivalul de la Cannes. Deşi este însărcinată cu al treilea copil, Reese Witherspoon are foarte multe proiecte pe masa de lucru, cele despre care s-a vorbit cel mai mult fiind drama biografică poliţistă “Devil’s Knot“, drama “Big Eyes“, comedia romantică “Wish List”, musicalul “One Hit Wonders” şi comediile “Pennyroyal’s Princess Boot Camp” şi “Who Invited Her?”.
Cartea poate fi comandată aici: Editura Vremea



Vă doresc o zi frumoasă!
Roxana Vlasceanu
PR Manager
Vremea Publishers
14 Constantin Daniel Street
010631 Bucharest 1
Romania
Phone 40-21-335.81.31
roxana@edituravremea.ro
www.edituravremea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu